Kuşum Öldü sebebi ne ?

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN

Gayet sağlıklı olan erkek kuşumu bugün kafesin zemininde kupkuru olmuş bi şekilde buldum daha dün bile çok iyiydi sebebini bilmiyorum 5 yawrusu wardı. dişi tek bakmak zorunda suandaa bunun sebebi ne olabilir?

E

elaziz2316

Guest
    Geçmiş olsun. İnşallah bir daha tekrarlamaz.

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Hakan şimdi bu kuşun ölüm sebebi ne demişsin de bu şekilde resimden bakarak net bir şey söylemek çok yanlış olur.
Ama şunu belirtmek isterim ki;
Hayvanda kuruma gözüme çarpan ilk etken ve bunun yanında strese bağlı ölüm de olabilir.
Ve gayet sağlıklı yazmışsın ama kuş pek sağlıklı değilmiş içeriden gitmiş.
Geçmiş olsun.

motifcan

Uzman Üyemiz
Bilal ERDEM' Alıntı:
Hakan şimdi bu kuşun ölüm sebebi ne demişsin de bu şekilde resimden bakarak net bir şey söylemek çok yanlış olur.
Hayvanda kuruma gözüme çarpan ilk etken ve bunun yanında strese bağlı ölüm de olabilir.
Geçmiş olsun.
+1
Başınız sağolsun :(.. Umarım bir daha karşılaşmazsınız...

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Bilal ERDEM' Alıntı:
Geçmiş olsun.
Tabiki resmine bakıpta ölüm sebebini anlamak mümkün değildir resmi paylaşmak istedim kus daha dün çok canlıydı yapısına ve tüylerine bakacak olursanız iyi bakıldığını anlamanız mümkün bence teşekkürler

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
geçmiş olsun..  :( acaba neden öldü  confusedtw

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
erbay' Alıntı:
Kuş sağlıklı diyor ama kuş ishalden hemen ölmez kabarması gerekir gitdikçe yemden düşmesi gerekir sanırım zehirlenme olabilir.Tam olarak kuşun birkaçgünlük geçmişini anlatırsanız daha net bir şeyler gelir..
İshal değildi eminim ve son günlerde hiç bir farklılık gözüme çarpmadı kesinlikle farkederdim çok şaşırdım 2 ay öncede yine bir jumbo dişim aynı şekilde yumurtaların üstünde ölmüştü dağıttım yumurtaları oda çok üzmüştü beni ve bi türlü anlam veremedim bu ölümlere tşkrler

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
her ishale yakalanan kuş kabarmaz veya pusmaz benim de başıma geldi daha önceleri kuş sürekli ishaldi ama yemesi içmesi gayet iyi idi suyuna ilaç koyduğum zaman fazla su içmiyordu işte o zaman pusuyordu ama suyunda ilaç yokken deli gibi su içiyordu keyfide iyiydi ama bir sabah ölü olarak buldum. geçmiş olsun arkadaşım işallah tekrarlamaz birdaha

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
mikrobik sinsi bir ishal olabilir kuşun dışkı yerindeki tüyler yeşil olmuş. ya yediği bişey zehirleyip anında ishal yapmış olabilir. birden fazla olduysa bance gömmeden bi tahlile gönderin.geçmiş olsun. icon_think

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Ani ölümler genellikle zehirlenmeden kaynaklanır. İnşaallah tekrarını yaşamazsınız