Latino Ve Albino Muhabbet kuşumun cinsiyetleri nedir acaba?

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga

Sürekli birbirlerini kaşıyorlar,opusuyorlar ve bırbırlerıne yem kusmalarını gozlemledım

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
lutino ve albinolar hakkında fazla bilgim yok albinoların (beyazların) erkek olmasının nadir olduğunu biliyorum ama bana erkek gibi geldi lutino olan ise dişi ama dediğim gibi fazla bilgim yok bilenler daha iyi yardımcı olabilir

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga
Evet haklısınız latino ve albinolarda cins tahmininde bulunmak gerçekten çok zor banada sizin dediğiniz gibi geldi ayrıca ikisi dişi olsa heralde hiç anlaşamazlar dimi?

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga
Çok teşekkür ederim beyaz olan kuşumun ceresi morumsu bir renk fakat koyu mor değil birazda fotonun kötü olmasından dolayı tamda net gözükmüyor fakat morumsu bir renk

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
Bendede jumbo kirmasi 3 adet var bir albino iki latino cinsiyetlerini anlayamiyorum bir turlu,yetiskin olmalarini bekleyecegim artik

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga
Kerim YAPAR' Alıntı:
Bendede jumbo kirmasi 3 adet var bir albino iki latino cinsiyetlerini anlayamiyorum bir turlu,yetiskin olmalarini bekleyecegim artik
Yetişkin olduğunda tam olarak bu kuşların cinslerini anlayabilirmiyiz?Bunlarda çok farklı cinsiyet belirleme.Ayrıca kuşlarınızın fotolarını koyabilirmisiniz merak ettimde

emrah05

Üyemiz
Adı
EMRAH
Soyadı
UZUN
BEYAZ OLAN ERKEK GİBİ LAKİN 2 SİDE DİŞİ OLMA İHTİMALİ OLABİLİR 2 DİŞİDE EŞ TUTUP AYNI YUVALIĞA YUMURTA YAPABİLİYORLAR BAŞIMA GELDİ ONDAN DİYORUM

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Sarı dişi albino da dişi gibi duruyor eğer gagada beyazlık yoksa erkek diyebiliriz ama bana burundeliklerinden beyazlık başlamış gibi geldi

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga
Beyaz ıle sarı kusun ceresı cok farklı aslında beyazınkı bıraz morumsu bır renk dısı beyaz tamamen.Ayrıca ıkısı aynı kafeste ve dısı olsalar anlasamazlar dıye bılıyorum ben

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Tolga ALTINTAŞ' Alıntı:
Beyaz ıle sarı kusun ceresı cok farklı aslında beyazınkı bıraz morumsu bır renk dısı beyaz tamamen.Ayrıca ıkısı aynı kafeste ve dısı olsalar anlasamazlar dıye bılıyorum ben
Daha yavru oldukları için anlaşabilirler.Bir süre sonra kızgınlık göstermeye başladıklarında anlaşamama durumu ortaya çıkar.

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga
elıme alıp cekemedım rahatsız etmek ıstemedım ama ıstıyorsanız oyle cekıyım sımdı kuslarımın ıkısıde dısı mı? Ozaman kafesımın ıcıne 2 erkek koyum mu kafesım buyuk cunku eger emınsenız oyle yapcam...

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
latino % 100 dişi albino dişiye benziyor ama resim yanıltabilir çok net değil... bir iki ay bekle biraz daha gelişssinler o zaman tam netlik kazanır.

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga
Habil TANTA' Alıntı:
latino % 100 dişi albino dişiye benziyor ama resim yanıltabilir çok net değil... bir iki ay bekle biraz daha gelişssinler o zaman tam netlik kazanır.
Anladım ozaman 2 ay daha beklıyım daha sonra kafesın ıcıne 2 erkek koyarsam kendılerı heralde secerler eslerını.Ama benım gozlemledıgım kadarıyla latıno ve albıno cok ıyı anlasıyorlar ayrıca bırbırlerıne yem verdıklerını gordum sankı yem kusuyormus gıbı ve sureklı bırbırlerıyle opusup kasıyorlar

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Siz kuşu alıp elinize çekin bir şey olmaz o kadardan.Net olsun puslu olmasın yeter.Aklınızda soru işareti kalmaz hem.