Yetişkin olduğunda tam olarak bu kuşların cinslerini anlayabilirmiyiz?Bunlarda çok farklı cinsiyet belirleme.Ayrıca kuşlarınızın fotolarını koyabilirmisiniz merak ettimdeKerim YAPAR' Alıntı:Bendede jumbo kirmasi 3 adet var bir albino iki latino cinsiyetlerini anlayamiyorum bir turlu,yetiskin olmalarini bekleyecegim artik
Daha yavru oldukları için anlaşabilirler.Bir süre sonra kızgınlık göstermeye başladıklarında anlaşamama durumu ortaya çıkar.Tolga ALTINTAŞ' Alıntı:Beyaz ıle sarı kusun ceresı cok farklı aslında beyazınkı bıraz morumsu bır renk dısı beyaz tamamen.Ayrıca ıkısı aynı kafeste ve dısı olsalar anlasamazlar dıye bılıyorum ben
İleride ikisi de güzel birer dişi olacaklar....Sıddık YAMAÇ' Alıntı:İkiside dişi gibi geldi bana.Slm
Anladım ozaman 2 ay daha beklıyım daha sonra kafesın ıcıne 2 erkek koyarsam kendılerı heralde secerler eslerını.Ama benım gozlemledıgım kadarıyla latıno ve albıno cok ıyı anlasıyorlar ayrıca bırbırlerıne yem verdıklerını gordum sankı yem kusuyormus gıbı ve sureklı bırbırlerıyle opusup kasıyorlarHabil TANTA' Alıntı:latino % 100 dişi albino dişiye benziyor ama resim yanıltabilir çok net değil... bir iki ay bekle biraz daha gelişssinler o zaman tam netlik kazanır.