mama önerileri.

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
kuşların mama taktiyini deyiştirmek istiyorum o yüzden bir araştırma yapmak istedim özellikle üretici arkadaşlar kendi yapmış oldugunuz mamalardan biraz kısaca bahsedermisiniz
mesala kek yapan varmı ne nekadar katıyosunuz .

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Zaten Mama Yapan Üreticilerimizin Bütün Mama Tarifleri Sitede Var

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Hasan Aşurelik buğday al akşamdan suya koy (çabuk pişmesi için) daha sonra aşurelik buğdayı pişir
Piştikten sonra kaynayan suyu dök çeşme suyu ile iyice yıka ve soğut süzgeçten geçir
Daha sonra mısır unu irmik vs ile çok az karıştır (buğdayın nemini alması için) 2 günde bir kere kuşlarına mama niyetine ver 
Bak bakalım yiyorlarmı,yemiyorlarmı neticeyide burdan yazarsın

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Arkadaşım ben keki ana menü olarak kullanıyorum ve üzerine çeşitli süslemeler ile mamayı sunuyorum.Kekin üzerine Patates,İrmik,Kekik,Havuç,Ispanak,Filizlenmiş Buğday,Tarçın,Bebe maması,Brokoli (Hafif haşlayıp)v.s gibi desteklemeler yaparak menüyü değiştiriyorum.Fakat Kek ana menü.

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
bende mamamdan bahsedeyim konusu açılmışken.
öncelikle ekmeği kurutup rondodan geçiriyorum.daha sonra göz kararı mısır unu,pirinç unu,mısır nişastası,buğday nişastası,galeta unu,irmik, bisküvi,patates nişastası,arı 12 vitaminli bebek mamasını toz halinde bir kaba karıştırıyorum.haftalık olarak.hergün yapıcağım zaman 4-5 tatlı kaşığı bir kaba bu karışımı koyarım.2 yumurta haşlar rendelerim.1 havucu çiğ olarak rendelerim.akşamdan hazırladığım çimlenmiş buğdayıda içine katar.nemlenmesini beklerim.ne çok hamır olup kaşığa yapışacak nede çok kuru kalacak 2 sinin ortası olasıya kadar nemlenmeye bırakırım...afiyetle kuşlarıma sunarım.çimlendirip buğdayı vermeye başlayalı 2 hafta oldu.daha önce kullanmadığıma pişman oldum arkadaşlar.yemcilerde şalgam,marul maş gibikarışımların olduğu tohumlar var ben balıkesirden kilosunu 5 tlye aldım çeşit açısından bunlarıda çimlendirip vericam.yardımcı olabildiysek ne mutlu bize..