bulent_gumus
Üyemiz
Valla onuda yemedikleri için bişe diyemiyorum crying
Maydonoz faydalı bi yeşillik ama yaprakları boğaza takılabilir diye üreticiler arasında bi muhabbettir dönüyor.Çok daha faydalı sebzeler var brokoli, kırmızı biber, havuç,kabak,semizotu,ıspanak yabancı videolardada hazırlanan mamaya maydanoz eklemiyorlar ama dediğim gibi nekadar doğru bilmiyorum denemedim.Riske girmiyorum sonuçta verdiğim sebzeler her vitamini barındırıyor.Özcan DUMAN' Alıntı:Haklisin Onur hocam...
ben maydanosu büyük büyük koyuyorum kemirip yiyolar..
ama sen diyosan dogrudur dikkate almak lazim...
haklısın hocam yüzde yüz emin değilsek kullanmamak lazim...Onur ÇÖKELEKOĞLU' Alıntı:Maydonoz faydalı bi yeşillik ama yaprakları boğaza takılabilir diye üreticiler arasında bi muhabbettir dönüyor.Çok daha faydalı sebzeler var brokoli, kırmızı biber, havuç,kabak,semizotu,ıspanak yabancı videolardada hazırlanan mamaya maydanoz eklemiyorlar ama dediğim gibi nekadar doğru bilmiyorum denemedim.Riske girmiyorum sonuçta verdiğim sebzeler her vitamini barındırıyor.
pes etmek yok bülentBülent GÜMÜŞ' Alıntı:hüseyin bey bunların hepsini denedim bu yollardan geçeli cok oldu ama malesef crazy yemeyen kuş yemiyo
Canim kardesim mamanin tadina bakip begenmedik yemiyoruz demiyolarki...Bülent GÜMÜŞ' Alıntı:özcan abi resim atamıyorum ki buna bu sabah yaptıgım mamayı yazayım orlux meyveli hazır mama yumurta havuc nane mısır brokoli biber çörek otu bebe bisküvi 10 numara mama yaptım ama oldugu gibi geri aldım 1 aydır deniyorum hala beklemedeyim tadına bakan çıkmadı henüz 6 kuştan crying
olmaz , illaki yiyecekler , ben anlamam. smilekiGökhan YILDIZ.' Alıntı:Ne mama problemiymiş arkadaş ya kuş yemiyosa zorlamı yedireceksiniz yemezse yemesin mama yemiyorsa hafta da 2 veya 3 gün kalitelisinden multivitamin ver yeter bu kuşlar zaten asıl gerekli olan besinleri yedikleri yemden alıyor gitmeyin kuşların üstüne bu kadar rahat bırakın kuşları...