gfbli1
Takipçi Üyemiz
Arkadaşlar 3-4 aylık kuşlara yumurta maması veriyorum ama yemiyorlar ne gibi yöntemler denemeliyim ?
bu şekilde çok maman çöpe gider..zamanla alışacaktır..gfbli1' Alıntı:Arkadaşlar 3-4 aylık kuşlara yumurta maması veriyorum ama yemiyorlar ne gibi yöntemler denemeliyim ?
Zamanla muhakkak alışacaklardır. Yöntemden ziyade sabırgfbli1' Alıntı:Arkadaşlar 3-4 aylık kuşlara yumurta maması veriyorum ama yemiyorlar ne gibi yöntemler denemeliyim ?
Peki dediğim gibi yumurtayı akşamdan haşlayıp streçleyip buzdolabına koysam sabahta hazırlasam problem olur mu ?ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:Mamayı sabah vermek her zaman için daha iyidir.
Mehmet Kıdır' Alıntı:Gürkan bey, çok araştırmışsınız, sonuçta başarmışsınız. Benim hiç öyle derdim olmadı, salmada olduğundan kıskaçlıklarından 30 dk da ne varsa süpürüyorlar.
Sabahın ilk ışıklarıyla yemeye başlayabiliyorlar. Sabah kalktığınızda vaktiniz varsa yumurtayı sabah yapmanız daha iyi olacaktır. Vaktim yok diyorsanız belirtmiş olduğunuz gibi gecedende hazırlayabilirsinizgfbli1' Alıntı:Peki dediğim gibi yumurtayı akşamdan haşlayıp streçleyip buzdolabına koysam sabahta hazırlasam problem olur mu ?
Kuşlar günün ilk yemini saat kaç gibi yerler ?
Mehmet bey,Mehmet Kıdır' Alıntı:Gürkan bey, çok araştırmışsınız, sonuçta başarmışsınız. Benim hiç öyle derdim olmadı, salmada olduğundan kıskaçlıklarından 30 dk da ne varsa süpürüyorlar.
Onur beyin cevabını okuyunca aklıma geldi.Onur Tunç' Alıntı:Benimkilerde ilk başlarda yemiyorlardı sonra alıştılar. Yemiyorlar diye mamadan vazgeçme. Benimde yaptığım gibi aynen çöpe attığım çok oldu ama bir süre sonra mamalığı kafesten boş çıkardığımda oldu. Bu birazda kuşun iştahına ve ihtiyacına bağlı sanırım. İştahı yerindeyse yiyor ihtiyacı yoksa yüzüne bile bakmıyor.