mamaya bira mayası katmak

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
bende bira mayası kullanmaya başladım kuşlar mamayı daha iştahlı yemeye başladılar.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Bende yararlarını öğrendikten sonra kümesten eksik etmiyorum artık...

cemrehan

Üyemiz
Adı
Cemrehan
Soyadı
Duran
Çetin GÖKMEN' Alıntı:
* Kuşların enerjisini artırır, iştah açıcı ve gövde geliştirici etkisi vardır.
Burda birşeyi düzeltmek istiyorum bira mayasının enerji oranı yüksek olduğundan kuşlarda besinlerden aldıkları enerji ile tokluk hissi duyarlar. Fakat aklıma birşey takıldı vücutta yağlanmaya yol açar mı?

ferudun isikara

Yeni Üyemiz
Adı
ferudun
Soyadı
isikara
    Herkeze  Selamlar,

Bira Mayasi  ister muhabbet yetistiren arkadaslar olsun , istersede  kanarya-doga kusu yetistiren arkadaslar olsun hepsi icinde mama katkisi olarak bir vazgecilmez. B vitamini bakimindan zengin, protein orani yüksek(%40-45) bir katki maddesi olarak gercekten cok yararli.  www.aktiv.web.tr  veya  0236.2361154  nolu tel.den siparis verebilirsiniz..hayirli günler

ozgur24

Yeni Üyemiz
arkadaşalr ben batman da ikamet ediyorum. bira mayası dediğimiz şey unlu mamüllerde kullanılan pakmaya vb. ürünle aynımı acaba. ayrıca nerden temin edebilirim. baharatçılarda bulunurmu acaba

bilaldeg

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.fotokritik.com
Adı
bilal
Soyadı
değirmenci
ozgur24' Alıntı:
arkadaşalr ben batman da ikamet ediyorum. bira mayası dediğimiz şey unlu mamüllerde kullanılan pakmaya vb. ürünle aynımı acaba. ayrıca nerden temin edebilirim. baharatçılarda bulunurmu acaba
bakın sizden önceki mesajda bilgi verilmiş aslında:

ferudun isikara' Alıntı:
    Herkeze  Selamlar,

Bira Mayasi  ister muhabbet yetistiren arkadaslar olsun , istersede  kanarya-doga kusu yetistiren arkadaslar olsun hepsi icinde mama katkisi olarak bir vazgecilmez. B vitamini bakimindan zengin, protein orani yüksek(%40-45) bir katki maddesi olarak gercekten cok yararli.  www.aktiv.web.tr  veya  0236.2361154  nolu tel.den siparis verebilirsiniz..hayirli günler

ozgur24

Yeni Üyemiz
cevaplarınız ayrı ayrı teşekkürler. bulunduğum yerde kapsamlı petshop malesef yok.  feridun bey verdiğiniz adres için teşekkür ederim. daha önce de sorduğum gibi bira mayası unlu mamüllerde kullanılan pakmaya vb. ürünle aynı şeymi acaba.

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
bu gün kuşlarıma bira mayası katkılı Refik usatamızın mamasından yaprım kafesimin birinde az daha cinayet işleniyordu neyseki erkek kuşum ağır başlı davranarak eşine mama yimesi için öncelik verdi 10 dakikada mamayı silip süpürdüler Refik ustamın mamasına biraz marul doğradım biraz bira mayası ve çok kuş oladığından tavuk yumurtası büyük geliyor diye bıldırcın yumurtası veriyorum onu karıştırdım çıldırdılar :D

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Çetin GÖKMEN' Alıntı:
enginersin' Alıntı:
bira mayasını ben aktardan aldım
bira mayası olduğuna eminmisin aktarda satılması tuhaf resim varsa yüklede bakalım
Hocam tuaf değil çok normal, şifa içeriyor insanlar içinde. Mesala;

•Vitamin, mineral ve protein açısından çok zengin temel bir besleyicidir.
•İştah açıcı ve kilo aldırıcı özelliklere sahiptir.
•Kişinin enerji seviyesini artırır.
•Kolesterol seviyesini düşürmeye yardımcıdır.
•Egzersiz performansınızı artırır.
•Şeker hastaları için; şeker seviyesini yükseltmeksizin iyi bir besleyici ve ek gıdadır.

çetin

Uzman Üyemiz
Adı
Çetin
Soyadı
Gökmen
limonda vitamin dolu ama aktarda satılmıyor ben istanbulda biramayası satan aktara raslamadım imkansız birşey değil ama tuhaf bir durum