murat kabayel
Uzman Üyemiz
bende bira mayası kullanmaya başladım kuşlar mamayı daha iştahlı yemeye başladılar.
Burda birşeyi düzeltmek istiyorum bira mayasının enerji oranı yüksek olduğundan kuşlarda besinlerden aldıkları enerji ile tokluk hissi duyarlar. Fakat aklıma birşey takıldı vücutta yağlanmaya yol açar mı?Çetin GÖKMEN' Alıntı:* Kuşların enerjisini artırır, iştah açıcı ve gövde geliştirici etkisi vardır.
bakın sizden önceki mesajda bilgi verilmiş aslında:ozgur24' Alıntı:arkadaşalr ben batman da ikamet ediyorum. bira mayası dediğimiz şey unlu mamüllerde kullanılan pakmaya vb. ürünle aynımı acaba. ayrıca nerden temin edebilirim. baharatçılarda bulunurmu acaba
ferudun isikara' Alıntı:Herkeze Selamlar,
Bira Mayasi ister muhabbet yetistiren arkadaslar olsun , istersede kanarya-doga kusu yetistiren arkadaslar olsun hepsi icinde mama katkisi olarak bir vazgecilmez. B vitamini bakimindan zengin, protein orani yüksek(%40-45) bir katki maddesi olarak gercekten cok yararli. www.aktiv.web.tr veya 0236.2361154 nolu tel.den siparis verebilirsiniz..hayirli günler
O kadar bira mayasını ben yesem, bende atarım taklaÇetin GÖKMEN' Alıntı:güvercin derneklerinde bulabilirsin
bira mayası olduğuna eminmisin aktarda satılması tuhaf resim varsa yüklede bakalımenginersin' Alıntı:bira mayasını ben aktardan aldım
o dediğiniz hamur işlerine katılan bira mayası ise o olmazenginersin' Alıntı:bira mayasını ben aktardan aldım
Hocam tuaf değil çok normal, şifa içeriyor insanlar içinde. Mesala;Çetin GÖKMEN' Alıntı:bira mayası olduğuna eminmisin aktarda satılması tuhaf resim varsa yüklede bakalımenginersin' Alıntı:bira mayasını ben aktardan aldım