Maydonoz

Münah Öoğlu

Uzman Üyemiz
Adı
Münah
Soyadı
Özoğlu
Yavuz Usta' Alıntı:
yavuz tam tersi vallahi ben bugüne kadar hiç vermedim hertürlü sebze ve meyveyi veriyorum ama nedendir maydonuzu hiç vermedim

Üstadım Denemek için bir iki çiftine sapıyla birlikte kafeslerine as bak bakalım neler olacak.
Pazardan alırkende kalın saplısını alırsanız özünü tam alıyorlar.
Saygılar.
Aynen bende katılıyorum.Dağıtım işi bitene kadar sesleri dahada yükseliyor kerataların

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Çetin GÖKMEN' Alıntı:
maydonoz içerdiği vitaminler sebebiyle kuşların hastalanmasını önlüyor özellikle c vitamini yaz kış devamlı koruma sağlıyor ayrıca kuşların bağışıklık sistemi müthiş oluyor kullananlar bilir kuşların diriliği artıyor ve mamaya katınca  mamanın tamamı bitiyor yani kuşlarda severek yiyor bide sayfanın başındaki bilgileri dikkatlice okursak içinde neler olduğunu daha iyi  anlarız maydonoz dünyanın sayılı besinlerindendir hem kuşlar için hem bizim için
vermeye başlıyorum teşekürler

BISMARCK

Uzman Üyemiz
Adı
EKREM AYKUT
Soyadı
BAL
Maydonoz, yaptığım mamalara hiç eklemediğim bir bileşendi.Bunu en kısa zamanda ekleyeceğim.Paylaşım için teşekkürler.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
bende kuşlara veriyorum.çok seviyorlar neredeyse elimden alacaklar.ama fazla vericede ishal oluyorlarmış o yüzde iki günde bir veriyorum.bilmem bu konuda bilginiz varmı.

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Islak olarak vermediğiniz sürece problem olmaz. onlar zaten canlarının istediği kadar yiyorlar, gerisi kuruyor.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
ZEKİ MÜLAYİM' Alıntı:
bende kuşlara veriyorum.çok seviyorlar neredeyse elimden alacaklar.ama fazla vericede ishal oluyorlarmış o yüzde iki günde bir veriyorum.bilmem bu konuda bilginiz varmı.
Tüm yeşillikler için geçerli.Evet bencede az az verilmeli ve en az birergün ara ile verilmeli...

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Yahya SAYIN' Alıntı:
ZEKİ MÜLAYİM' Alıntı:
Tüm yeşillikler için geçerli.Evet bencede az az verilmeli ve en az birergün ara ile verilmeli...

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
ilker ertürk' Alıntı:
Yahya SAYIN' Alıntı:
ZEKİ MÜLAYİM' Alıntı:
  ;)

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
BEN ANKARADAN DÖNDÜĞÜ MÜZDEN BERİ MAMALARINDA SUNUYORUM BİRKERE DAL OLARAK HEPSİNE VERDİM

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Bende mamalarına blenderde çekerek veriyorum. Maydanoz en fazla C vitamini bulunduran besinlerdendir. Soğuk algınlığına karşı bire birdir