Merhaba ANTALYADAN SLM ARANIZA YENİ KATILDIM ):))):):

tarık

Üyemiz
Adı
TARIK
Soyadı
KANTACI
selamun aleyküm üstadlarım benim 1 çift kuşum var 21 gün olsu yumurtalar çıkmadı bi baktım içinde sarısı var bide siyha nokta var .neden olmuştur böyle ev ortamında bakıyorum biraz kafesi yükseğe koydum sıcaklık biraz çok kombi yanıyor o yüzden olabilirmi döllenmiişmidir peki bu yumurta onu merak ediyorum düzelirmi düzelmesi için nasıl bir ortama koymam lazım:Dve aşırıderece zayıfladı tüye girdi ne yapmam lazım tekrara kuluçkaya yatırayımı yoksa dinlendireyimmi şididen saygılar e sevgilerimle teşekkürler...... ahaaa ahaaa

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Aramıza hoşgeldin Tarık. 21 günlük bir süreçde yumurta sarısı ve siyah bir noktadan bahsediyorsan. O yumurta döllenmemiş demektir.

tarık

Üyemiz
Adı
TARIK
Soyadı
KANTACI
ama yumurta kontrolü araştıma yerinde baktım siyah nokta biraz büyük 1 hafta kuluçkadan sonra embriyo ölmüş diyolar döllenmemiş diyorsunuz ynai değilmi şahin bey..

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ ARAMIZA HOŞ GELDİN SENİN YUMURTALARI BİZ ÜRETİCİLER KARŞIDAN BAKINCA DOLU BOŞ OLDUĞUNU GÖRÜRÜZ SENİN YUMURTA SU KAYBEDEREK KURUDUĞUNDAN MEFTA KIRDIĞINDA GÖRECEKSİN SONRA TÜY PROBLEMİNİ SİTEDEN ÇALIŞ DİNLENSİNLER SLM

tarık

Üyemiz
Adı
TARIK
Soyadı
KANTACI
diğerleride aynı konumda 2 tane vardı zaten iikişsinede kırdım siyah nokta çıktı ikisndende bide sarısı çıktı peki döllenmiştemi kurumumuşmu yani mehmet bey..