davut kıyak
Yeni Üyemiz
- Adı
- davut
- Soyadı
- kıyak
Değerli forum üyeleri mert AYDIN beyden aldığım 12 Adet damızlık altı yavrularımı siz değerli forum üyeleriylen paylaşmak istedim.Öncelikle bir kaç konuya değinmek istiyorum mert beylen ilk yaptığım telefon görüşmesinden sonra yardımlarından dolayı kişiliğinden etkilendiğim bir üretici oldu hayatımda.Elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışan tavırları bu ülkede halen güvenilir birilerinin yaşadığının bir vurgusu oldu.Yavruların irilik seviyesi tartışılmaz kuşların temizliğide cabası gerçekten hakkını vererek üretim yaptığını böylelikle görmüş oldum.KENDİSİNE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM.LÜTFEN MAŞALLAH DEMEYİ UNUTMAYIN 
Not:Camera Kaydını 16 Megapikselik Cep Telefonuylan Çektim Lakin Youtube'de Kayıt Esnasında Görüntü Kalitesi Düştü Neden Düştüğünü Çözemedim.
๏๔๏๔ MAŞALLAH ๏๔๏๔

Yaşadığım yerde okaliptüs ağaçlarını göremediğimden dolayı mert beyden rica ettim bir telefon açıp istemem yetti umarım HAKKINI HELAL EDER.Yapmış Olduğu İnsanlığı Unutmuyacam.

01
2. VİDEODA UYUKLUYAN GRİ YAVRULARA DİKKAT EDİN UZUN YOLDAN GELDİKLERİNDEN DOLAYI YORGUN DÜŞÜP UYUKLUYORLAR.
02
Not:Camera Kaydını 16 Megapikselik Cep Telefonuylan Çektim Lakin Youtube'de Kayıt Esnasında Görüntü Kalitesi Düştü Neden Düştüğünü Çözemedim.
๏๔๏๔ MAŞALLAH ๏๔๏๔

Yaşadığım yerde okaliptüs ağaçlarını göremediğimden dolayı mert beyden rica ettim bir telefon açıp istemem yetti umarım HAKKINI HELAL EDER.Yapmış Olduğu İnsanlığı Unutmuyacam.

01
2. VİDEODA UYUKLUYAN GRİ YAVRULARA DİKKAT EDİN UZUN YOLDAN GELDİKLERİNDEN DOLAYI YORGUN DÜŞÜP UYUKLUYORLAR.
02