mert AYDIN beyden aldığım yavru muhabbet kuşlarım

davut kıyak

Yeni Üyemiz
Adı
davut
Soyadı
kıyak
Değerli forum üyeleri mert AYDIN beyden aldığım 12 Adet damızlık altı yavrularımı siz değerli forum üyeleriylen paylaşmak istedim.Öncelikle bir kaç konuya değinmek istiyorum mert beylen ilk yaptığım telefon görüşmesinden sonra yardımlarından dolayı kişiliğinden etkilendiğim bir üretici oldu hayatımda.Elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışan tavırları bu ülkede halen güvenilir birilerinin yaşadığının bir vurgusu oldu.Yavruların irilik seviyesi tartışılmaz kuşların temizliğide cabası gerçekten hakkını vererek üretim yaptığını böylelikle görmüş oldum.KENDİSİNE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM.LÜTFEN MAŞALLAH DEMEYİ UNUTMAYIN :)

Not:Camera Kaydını 16 Megapikselik Cep Telefonuylan Çektim Lakin Youtube'de Kayıt Esnasında Görüntü Kalitesi Düştü Neden Düştüğünü Çözemedim.

๏๔๏๔ MAŞALLAH ๏๔๏๔

Yaşadığım yerde okaliptüs ağaçlarını göremediğimden dolayı mert beyden rica ettim bir telefon açıp istemem yetti umarım HAKKINI HELAL EDER.Yapmış Olduğu İnsanlığı Unutmuyacam.

01

2. VİDEODA UYUKLUYAN GRİ YAVRULARA DİKKAT EDİN UZUN YOLDAN GELDİKLERİNDEN DOLAYI YORGUN DÜŞÜP UYUKLUYORLAR.

02

davut kıyak

Yeni Üyemiz
Adı
davut
Soyadı
kıyak
Emel GÜL' Alıntı:
  ๏ MAŞALLAH ๏    hayırlı olsun çok tatlılar :)
TŞKLER :) EVET ÇOK TATLILAR MERSİNDEN GELDİKLERİNDEN DOLAYI BAYA YOLDA KALDI HAYVANCAĞIZLAR MAMALARINI YEDİKTEN SONRA ÇEKTİM VİDEOYU YORGUNLUKLARINI BELLİ EDİYORLAR ZATEN :) BAYA İRİ VE GÜZEL YAVRULAR ESKİ SAHİPLERİ HAKKINI VERMİŞ HİÇ BİRŞEYLERİNİ EKSİK ETMEMİŞ.BU ARADA RESİMDE İSTER İSTEMEZ FARK EDİLMİYO GÜZELLİKLERİ BİDE BUNLARI KÜMESTE GÖRMENİZ LAZIM :)

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
mert beye ve sana ;

+ 1  alkisd  alkisd

Bu işlerde teçrübeli üreticilerden destek almak çok önemli ,
Bol üretimler dilerim.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Davut kardeşim
kuşların hayırlı uğurlu olsun
tüyleri kadar sağlıklı yavrular alırsın inşallah
telefonum açık ne zaman istersen arayabilirsin
tekrar hayırlı uğurlu olsun...

tfnstrooom

Takipçi Üyemiz
Adı
tufan
Soyadı
karataş
mert beyle bende şahsen tanıştım canayakın iyi ve güvenilir bir insandır kendisini bu işte daha ileri bir noktada görmeyi çok isterim bu yolda kendisine başarılar dilerim

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
mert aydin beyin ayak sesleri bunlar turkiyede isim yapcek yapiyor yapmis hakkinda hic olumsuz bisey okuyamadim tebrikler

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:
mert aydin beyin ayak sesleri bunlar turkiyede isim yapcek yapiyor yapmis hakkinda hic olumsuz bisey okuyamadim tebrikler
Kaan GENÇ' Alıntı:
mert beyle bende şahsen tanıştım canayakın iyi ve güvenilir bir insandır kendisini bu işte daha ileri bir noktada görmeyi çok isterim bu yolda kendisine başarılar dilerim
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
adımla anılmayı yeğlerim her zaman
Allah razı olsun...

davut kıyak

Yeni Üyemiz
Adı
davut
Soyadı
kıyak
Mert AYDIN' Alıntı:
Davut kardeşim
kuşların hayırlı uğurlu olsun
tüyleri kadar sağlıklı yavrular alırsın inşallah
telefonum açık ne zaman istersen arayabilirsin
tekrar hayırlı uğurlu olsun...
ALLAH RAZI OLSUN MERT HOCAM NE EKERSEN ONU BİÇERSİN SENDE EKTİĞİNİ BİÇİYORSUN VE ADINLA ANILICAĞINA ADIM GİBİ EMİNİM.BÜTÜN DEĞERLİ FORUM ÜYELERİNİN İYİ DİLEKLERİNDEN DOLAYI MÜTEŞEKKİRİM RABBİM HERKESE BÖYLE YAVRU ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH.

Ülyas Şen

Takipçi Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
şen
Maşallah hayırlı olsun. Lakin ben okaliptüs yapraklarını ne yapacağınız merak ettim doğrusu ?