damızlık kuşlarımın altında yavrular var okaliptüs yapraklarını kurutup talaşlan birleştirip yuvalıklara koyuyorum bit kene kokuya iyi gelio.İlyas ŞEN' Alıntı:Maşallah hayırlı olsun. Lakin ben okaliptüs yapraklarını ne yapacağınız merak ettim doğrusu ?
bit oluşumunu engeller..İlyas ŞEN' Alıntı:Maşallah hayırlı olsun. Lakin ben okaliptüs yapraklarını ne yapacağınız merak ettim doğrusu ?
Amin inşallah kardeşim.Davut KIYAK' Alıntı:ALLAH RAZI OLSUN MERT HOCAM NE EKERSEN ONU BİÇERSİN SENDE EKTİĞİNİ BİÇİYORSUN VE ADINLA ANILICAĞINA ADIM GİBİ EMİNİM.BÜTÜN DEĞERLİ FORUM ÜYELERİNİN İYİ DİLEKLERİNDEN DOLAYI MÜTEŞEKKİRİM RABBİM HERKESE BÖYLE YAVRU ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH.
+1Mert AYDIN' Alıntı:bit oluşumunu engeller..
yapraklar kurutulup iyice ufalandıktan sonra ( ki ben robotta çekip inceltiyorum) talaşla karıştırıp yuvalık içerisine seriyorum
ayrıca yapraklar ve tomurcukları yaş kende mubişler severek tüketirler...
Amin inşallah kardeşim.
alkisd alkisd alkisdMert AYDIN' Alıntı:bit oluşumunu engeller..
yapraklar kurutulup iyice ufalandıktan sonra ( ki ben robotta çekip inceltiyorum) talaşla karıştırıp yuvalık içerisine seriyorum
ayrıca yapraklar ve tomurcukları yaş kende mubişler severek tüketirler...
Amin inşallah kardeşim.
ne demek günay bey buyrun tabi bu yaşıma kadar çok kuş alıp sattım fakat abartı olarak gelmesin kimseye mert beyden yaptığım alışveriş kadar keyif alamadım.Kişilik Sözkonusu işteGünay DÖNMEZ' Alıntı:Konudaki tüm iletileri okudum, hem alıcıyı hemde satıcıyı tebrik ederim, harika bir duruş sergiliyorlar...güven sağlam bir dostluğun başlangıcı, sizi tebrik ederim. Kuşlarınız hayırlı olsun, çok güzeller. Okaliptüs ne işe yaradığını soran bir arkadaşımız var...Affınıza sığınarak fırsat bulmuşken konunuzda biraz da reklam olsun - http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,13608.0.html![]()
tşk ederim.İnanın bana bu yorumları beklemenize gerek yoktu zaten kuşları satıcam gözüylen bakan biri deil kendi kuşlarına nasıl bakıyorsa kendisinden istenilen kuşlarada o kalitede bakıyor bundan adınız gibi emin olabilirsiniz ( sözüm meclisten dışarı ) ben kendimden örnek vereyim bir çok üretici arkadaştan kuş aldım geneldede kazıklandımEmirhan SEVGİ.' Alıntı:MaşAllah.. Hayırlı Olsun Çok Güzeller.. Mert Bey den Kuş Alacam Bi aksilik olmazsa bu yorumlardan sonra Gerçekten elinize emeğinize sağlık..![]()
ayrıca günay beyin yapmış olduğu okaliptus içerikli gaga taşlarınıda öneririm..Günay DÖNMEZ' Alıntı:Konudaki tüm iletileri okudum, hem alıcıyı hemde satıcıyı tebrik ederim, harika bir duruş sergiliyorlar...güven sağlam bir dostluğun başlangıcı, sizi tebrik ederim. Kuşlarınız hayırlı olsun, çok güzeller. Okaliptüs ne işe yaradığını soran bir arkadaşımız var...Affınıza sığınarak fırsat bulmuşken konunuzda biraz da reklam olsun - http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,13608.0.html![]()