mıknatısla cinsiyet tespiti

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
kanaryada denedik olumlu sonuç ve daha belirgin olmayanlara baktık bakalım onlarda ne çıkacak tutacakmı bekleyip göreceğiz

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
evdeki buzdolabı mıknatısı olur mu ya bildiğim kadarıyla ona özel mu-ıknatıs vardı bide kumrularda belli olmuyo ki cinsiyet

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
evet bende beceremedim. mıknatıs olmadı herhalde. Buzdolabı mıknatısıyla yapamadım.

babadostum

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Yorulmaz
Şimdiye kadar duymamıştım eğer doğru çıkıyorsa gerçekten çok enteresan en kısa zamanda deneyip bakacağım paylaşımınız için teşekkürler cinsiyet belirleme özellikle beyaz renkli kuşlarda daha sıkıntılı ve yanıltıcı oluyor diyerek duymuştum

bulut4631

Yeni Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
gül
çok ilginç bi yöntem ilk defa duyuyorum ve şaşırdım,paylaşımın için teşekürler

radter

Üyemiz
Arkadaşlar bende denedim olumsuz sonuç. mıknatısta hiçbir hareket olmadı. deneyen arkadaşlar daha açıklayıcı ve net bilgi verirse bizde öğrenmiş oluruz. Nasıl bir tür mıknatıs kullandılar ? Mıknatısı kuşun neresine tuttular ?
Kuşu bir yeremi koydular ? Yoksa ellerindemi tuttular ? vs...

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Bunu deneyip video kaydeden biri yokmu nasıl yapılıyor bu olay çok şaşırdım eger dogruysa süper birşey

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Ben ozaman beceremedim. Sonradan da denemedim abi. yavrularda tekrar deneyeceğim.

shiftdelete

Yeni Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
Türk
Kusura bakmayın ama çok saçma geldi bana.Çünkü ip yukarıdan sabit bir yere bağlansa kuşta ele alınıp ipin altına getirilse daha sonra ip sadece bir kere serbest salınım yapılsa (sadece ilk başta) bundan sonra müdehale olmasa o zaman inanılır.Kuşun erkek ya da dişi olmasına göre ip kendisi yön değiştirse o zaman denenebilir.Aksi takdirde inanılacak bir kısmı yok bana göre...Çünkü adam kendi iradesiyle çaktırmadan ipe yön verse erkek olduğu belli bir kuş bile dişi olarak gösterilebilir  ;D

Bu nedenle ciddi ciddi kafa yoran arkadaşlar bu şekilde deneyip video paylaşsınlar bir bakalım.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Serdar TÜRK' Alıntı:
Kusura bakmayın ama çok saçma geldi bana.Çünkü ip yukarıdan sabit bir yere bağlansa kuşta ele alınıp ipin altına getirilse daha sonra ip sadece bir kere serbest salınım yapılsa (sadece ilk başta) bundan sonra müdehale olmasa o zaman inanılır.Kuşun erkek ya da dişi olmasına göre ip kendisi yön değiştirse o zaman denenebilir.Aksi takdirde inanılacak bir kısmı yok bana göre...Çünkü adam kendi iradesiyle çaktırmadan ipe yön verse erkek olduğu belli bir kuş bile dişi olarak gösterilebilir  ;D

Bu nedenle ciddi ciddi kafa yoran arkadaşlar bu şekilde deneyip video paylaşsınlar bir bakalım.
İnansan ne yazar inanmasan ne yazar... kimsenin siz inandınız diye cebine birşey girmeyecek...İnanmadınız diye de bir kaybı olmayacak...Arkadaş kendince yararlı görmiş paylaşmış...Sizi inandırmak içinde kafa yorup video paylaşacak öylemi vayy  beee...

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,6879.0.html

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,13436.msg190368.html#msg190368

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,1616.msg16041.html#msg16041

kanarya cinsiyet ayırımı
[/quote]

Find gender of your Birds and Parrots

Meleezyalı üreticiler , kısacası Avrupalı kullanıyor...Biz paylaşınca hurafe deniyor, bilimsel açıklama isteniyor...Ama çok konuşan muhalefet edenlerinbile gizlice işin işinden çıkamayınca kullandığını duyuyoruz... smileki smileki smileki

[url=http://bit.ly/c25MCx]

schizoid

Yeni Üyemiz
Merhabalar. Benim yıllardır posta güvercinlerinde kullandığım bir yöntem. Bütün canlılarda bulunan manyetik alanla ilgili bir şey. Dişilerin ve erkeklerin manyetik alanlarındaki farklılıktan mıknatıs dişilerde dairesel erkeklerde dikine hareket ediyor.