MİNERAL DESTEĞ OLARAK TAVSİYELERİZ ?

Veli IRMAK

Üyemiz
Adı
Veli
Soyadı
IRMAK
Cümleten hayırlı günler dilerim.
Forumları inceleyip kendimi yetiştiriyorum ama siz sayın abilerimin de ellerine su dökemem biliyorum.
Kuşlarımda (5 Çif muhabbetim var bu arada) vitami olarak avivit kullanıyorm.Mineral desteğ olarakta forumlarda inceledim kadarıynan en iyisi dopominmiş ama onunda 1 ayda kullanılması gerekiyor deniyor.1 kg dopomini nasıl bitirim 5 çif kuşta,artar çöpe gider.İsrafta bize yakışmaz.Avimimaral diye bir marka daha var.Forumlarda göremedim.Kullanan yok galibağ.Az kuşu olan arkadaşlar siz ne kullanıyorsunuz.Bu avimineral nasıldır tavsiye edermisiniz.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
WİTTEMOLENİN KUŞÇAKILINI VER MAMAYA KATKI TOFFİT VAR AVİ MİNAREL VAR PAHALI AMA İLLEDE KULLANMAK İSTERSEN KULLAN AVİ MİNARELİDE AVİNİN VİTAMİNLERİNLE VERİRSEN DAHA FAYDALI DİYE YAZAR

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Kafeslere Mineral blok asabilirsiniz; Doğal dır..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
ilker ERTÜRK' Alıntı:
WİTTEMOLENİN KUŞÇAKILINI VER MAMAYA KATKI TOFFİT VAR AVİ MİNAREL VAR PAHALI AMA İLLEDE KULLANMAK İSTERSEN KULLAN AVİ MİNARELİDE AVİNİN VİTAMİNLERİNLE VERİRSEN DAHA FAYDALI DİYE YAZAR

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
ilker ERTÜRK' Alıntı:
+1

ufuk inan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ufuk
Soyadı
İNAN
GRİT kullanabilirsiniz. Ayrıca depominin 1 ayda bitirilmesi hakkında çeşitli görüşler var. Bazı kişiler ağzı sıkı kapatılır ve uygun yerde saklanırsa sorun olmaz diyorlar.

ayvalikmuabbet

Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
TÜRKOĞLU
Merhaba Veli bey Depomini buzdolabına koyarsanız son kullanma tarihine kadar kullanabilirsiniz yada bir arkadaşınızla ortak alıp 2 ye bölebilirsiniz sevgiler saygılar..

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
kuşların suyuna maden suyu koyabilirisn ( mineral desteği için )