Muhabbet Kuslarım Hk...

mesut89

Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
musaoğlu
arkadaşlar erkek muhbabet kusum 1 yasını geçik dişi muhabbet kusum ise yaklasık 7 aylık erkek muhabbet kusum sürekli dişi muhabbet kusumu besliyor cvp verırsenız sevınırm...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Soru ne? Zaten böyle bir konu açmadan önce siteyi araştırsanız bu konuyu açma gereği duymazsınız. Çiftleşecekler mi diyorsanız. İyi bakıyorsanız öpüşmeleri iyiye işaret.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Tarik PERÇİN' Alıntı:
Sakin ol Rasimcim; Fatih Terim gibi yorum yaptın he:)
Yok abi benimki kötü anlamda değil. Ama herkes giriyor. Böyle bilgi vermeden; kuşlarım öpüşüyor çiftleşecek mi? diyor. Hadi forumda araştırmadılar. Bari yaptıkları bakımı, kuşlarının tüm hareketlerini anlatsalar.

tarikpercin

Üyemiz
Adı
Tarık
Soyadı
PERÇİN
Anlıyorum abicim seni konu benim de dikkatimi çekmişti; ben birşey yazma gereği duymadım; rüzgara karşı işeme gereği yok değil mi; böyle her konu da sinir olursan bi kaç sene sonra önünde pc, yanında da sakinleştirici haplarıyla yorum filan yapıyor olursun :)

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Tarik PERÇİN' Alıntı:
Anlıyorum abicim seni konu benim de dikkatimi çekmişti; ben birşey yazma gereği duymadım; rüzgara karşı işeme gereği yok değil mi; böyle her konu da sinir olursan bi kaç sene sonra önünde pc, yanında da sakinleştirici haplarıyla yorum filan yapıyor olursun :)
Konuda cevap verilecek bile bir durum neye cevap vereceğiz ?Boşu boşuna kendiniz ile sinir harbi yaşamayın geçin gitsin...