MUHABBET KUŞLARIM VE ÜRETİM HANEM... (Begenilerinize)

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
maşallah bol üretimler ama hijyn çok önemli, talaşda kullanın.

scdemirbas

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
can
arkadaşalar sanırım cift sayısı artıkca dikkat edilmesi gerekenlerin önemi ortadan kalkıyor.yaptıgım gozlemlerden bunu anladım.mesela bazı arkadaslar bu resimdeki üretimhane için talaştan tahta tüneklerden falan bahsetmiş.ama görüyoruzki bunlar yok ama kuşlar maşallah üstüsteler.
örneğin ben evde ıkı takım beslıyorum kuşlarım da görüntü itibarıyla hiç sağlık problemi yok.tüneklerim tahta yuvalıgımda talaş var temizliklerini hiç aksatmam mama veririm çok severek yerler yani hiç sıkıntı yok ama gelın görünki 8 9 aydır ıkı takımımın çiftleştiklerini dahi görmedim.  biraz da nasipppp

selcukboyukbas

Takipçi Üyemiz
Adı
selçuk
Soyadı
böyükbaş
MAŞALLAH SAĞLIKLI BOL YAVRULU ÜRETİMLER DİLEĞİYLE.. ELLERİNİZE SAĞLIK.. ÇOK GÜZEL BİR ÜRETİMHANE..

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
hayırlı üretimler ama o yemlikleri bırakaın temizlemeyi,degiştirin bence.

Serghyinho

Üyemiz
Adı
SerHaT
Soyadı
ERMAN
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
Allah nazardan saklasın bol bol verim almaya devam edersiniz inşallah. Günlük yaşantınızdan arta kalan zamanınız olursa tavsiye olarak söylüyorum yanlış anlamayın biraz hijyene kafes temizliğine özen gösterirseniz çok daha iyi olacağı inancını taşıyorum.

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
arkadaşlar anaçları iyi sececeksin. bakım ve temizlik önemli ama herşeyden önce kuşların huzuru önemli.