MUHABBET KUŞLARINI KIZIŞTIRMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

Hüseyin NANE

Takipçi Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
NANE
aman murat bey sakın haaa...  :(  muhabbetlerin muhabbettine gelmek sakat olur yaaa alem bize rezil olur sonraaa  :D :D :D :D

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
kinzavas' Alıntı:
keçi boynuzunu bütüm olarak assak acaba yerler mi ?
deneyen var mı ?
Evet yiyorlar benim çiftlerimin kafeslerinde devamlı asılı olur. Bir mandal yardımıyla kafese tutturabilirsiniz

Sencer Ötan

Takipçi Üyemiz
Adı
Sencer
Soyadı
Öztan
En güzel karışım ı veriyim bunları tavsiye ederim :

Malzemeler :

1 veya 2 adet Keçiboynuzu
yarım yemek kaşığı mısır unu
15-20 tane haşlanmış mısır tanesi
e vitamini
2 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı pekmez ( bir yerde okumuştum daha denemedim. ) (arzu ederseniz katmayın.)

şimdi keçi boynuzunu değirmende öğütüyoruz imkanınız yoksa bıçakla küçük küçük toz haline kadar dövebilirsiniz.bir kaça bu keçi boynuzu tozunu döküyoruz.üstüne mısır unumuzu ve 2 çay kaşığı balımızı atıyoruz e vitaminini 4 damla kadar atıyoruz (pekmezde atabilirsiniz ama hiç denemedim.) sonra haşlanmış mısır ı da atıyoruz ve hepsini mikserde yavaşça karıştırıyoruz sıvı şekline gelmeden mikseri bırakıp mamaya katıyoruz.Sonra 160-200 derece arasında 5-10 dakika fırına atıyoruz.

Bu tarif 2 yemlik için dir . 4yemlikte malzemeler 2 katı arttırabilirsiniz.

Saygılarımla,
Bol Şanslar :)

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
bugün aktardan bir kilo keçi boynuzu öğüttürüp aldım  yavuz beyin söylediği oranda keçi boynuzunu ortalama 10 çift kuşa 1 yemek kaşığı oranla mamalarına kattım kuşlar severek yediler bakalım ne gibi etkileri olacak.  ayrıca kullanan arkadaşlar hangi oranlarda karışım yaptığını yazarsa sevinirim.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
kinzavas' Alıntı:
bugün aktardan bir kilo keçi boynuzu öğüttürüp aldım  yavuz beyin söylediği oranda keçi boynuzunu ortalama 10 çift kuşa 1 yemek kaşığı oranla mamalarına kattım kuşlar severek yediler bakalım ne gibi etkileri olacak.  ayrıca kullanan arkadaşlar hangi oranlarda karışım yaptığını yazarsa sevinirim.
Keçiboynuzu sadece kızıştırıcı değil. Çok güzel bir sindirim yolu düzenleyicidir

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
[̲̅c̲̅][̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅i̲̅][̲̅t̲̅]
Soyadı
[̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅l̲̅][̲̅a̲̅][̲̅k̲̅]
sonucu merakla bekliyoruz selahattin abi?

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
sezgin anı' Alıntı:
nijerin üstüne kızıştırıcı tanımam  :)
Katılıyorum.

Keçiboynuzu kızıştırıcı değildir. Keçiboynuzu sperm sayısını arttırır. Ölü sperm sayısını azaltır. Hareketlilik verir.

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
[̲̅c̲̅][̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅i̲̅][̲̅t̲̅]
Soyadı
[̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅l̲̅][̲̅a̲̅][̲̅k̲̅]
mehmet abi cinsel isteğide artırıyor harnup.