Muhabbet kusu eğıtımınde son nokta.

istanbullu_35

Takipçi Üyemiz
Adı
Hiranur
Çok güzel bir eğitim vermiş evet aç bırakarak eğitmiş.Hayvan 1 gr bişey yicek diye neler yapıyo yazık.Paylaşım için teşekkürler.

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
YAZIK GÜNAH, 1. Sİ KANATLARINI ÇEKMİŞ 2. Sİ AÇ BIRAKIYOR. EVİMDE EĞİTİMLİ KUŞ VAR KONUŞUYOR İNSAN GİBİ BİZLE YEMEK YİYİOR ÇAY İÇİYOR ÇEKİRDEK YİYOR ODALARI GEZİYOR. KANATLARINI ÇEKMEDEN. DENGELİ BESLEYEREK EĞİTTİM. UFACIK HAYVAN ZATEN YAZIK. LÜTFEN BÖYLE ŞEYLERİ ÖRNEK ALIP HAYVANLARA EZİYET ETMEYİN. TEK MUHABBET KUŞU İLE YAVRUYKEN İLGİLENİRSENİZ ZATEN SİZE ARKADAŞ OLUR. SAYGILAR

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Doğal olan, elimizi uzattığımızda kaçmaları, uzaklaşmaları değil midir ?
    MuhabbetKuşu, kendisinin bir MuhabbetKuşu olduğunu unutmuş..
    Kendisinin ne olduğunu unutmuş fakat her canlı gibi; o da bir gün çiftleşmek isteyecek..
Nihayet.. Teşekkürler Yılmaz abicim. Kanatlarını makaslayınca kuşun çok hoşuna gideceğini sanıyor hanımefendimiz...

Paylaşım için teşekkürler diyelim yinede.

istanbullu_35

Takipçi Üyemiz
Adı
Hiranur

motifcan

Uzman Üyemiz
Herşey aslında kuşuna kendine güvendirmekle biter.Profilimde ki kuşum kaçmadan önce beni rahat bırakmazdı öpücükler olsun konuşmalar olsun gayet iyiydi hatta kusum 24 saat acıktı bende kapatmazdım kafese sabahları öpücükle uyandırırdı baktın uyanmıyorsun en son çare ısırma yoluna gidiyordu o ayrı mesele :D Hiç öyle ne aç bırakmak ne kanatları çekmek uygulamadım..

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Oğuz Deniz' Alıntı:
Kanatlarını makaslayınca kuşun çok hoşuna gideceğini sanıyor hanımefendimiz... Paylaşım için teşekkürler diyelim yinede.
    Oğuzcuğum, bir Kuşun kanadını kesmenin, bir çocuğun kolunu kırmayla arasında bir fark olduğunu sanmıyorum.
    Günahsız bir kuşa buna yapan yetişkinden her şey beklenir..

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Kuşu eğitmek için türlü türlü eziyet verenler bunun cezasını ağır şekilde çekecektir.

istanbullu_35

Takipçi Üyemiz
Adı
Hiranur
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Oğuzcuğum, bir Kuşun kanadını kesmenin, bir çocuğun kolunu kırmayla arasında bir fark olduğunu sanmıyorum.
    Günahsız bir kuşa buna yapan yetişkinden her şey beklenir..
+1

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
ama her şeye rağmen mubişlerin ne kadar akıllı olduğunun kanıtı