Yahya SAYIN
Uzman Üyemiz
Ahmet SALMAN' Alıntı:Paylaşım için teşekküler
Nihayet.. Teşekkürler Yılmaz abicim. Kanatlarını makaslayınca kuşun çok hoşuna gideceğini sanıyor hanımefendimiz...Yılmaz KURŞUN' Alıntı:Doğal olan, elimizi uzattığımızda kaçmaları, uzaklaşmaları değil midir ?
MuhabbetKuşu, kendisinin bir MuhabbetKuşu olduğunu unutmuş..
Kendisinin ne olduğunu unutmuş fakat her canlı gibi; o da bir gün çiftleşmek isteyecek..
Maşallah çok tatlı allah nazardan saklasın inşallah.CemaL TANIŞ' Alıntı:http://www.izlesene.com/video/egitimli-lutino-kusumuz/1439505
Kendi yavrumlarımdan olan bir lutino işyerindeki ısrarlara dayanamayıp en sonunda yuvadan yeni çıkma bir yavru gütürdüm orda iş arkadaşlarımın ve benim verdiğimiz eğitimle ortaya çıkan bir görüntü![]()
Oğuzcuğum, bir Kuşun kanadını kesmenin, bir çocuğun kolunu kırmayla arasında bir fark olduğunu sanmıyorum.Oğuz Deniz' Alıntı:Kanatlarını makaslayınca kuşun çok hoşuna gideceğini sanıyor hanımefendimiz... Paylaşım için teşekkürler diyelim yinede.
+1Yılmaz KURŞUN' Alıntı:Oğuzcuğum, bir Kuşun kanadını kesmenin, bir çocuğun kolunu kırmayla arasında bir fark olduğunu sanmıyorum.
Günahsız bir kuşa buna yapan yetişkinden her şey beklenir..
erbay' Alıntı:payLaşım için teşekkürLer.