MUHABBET KUŞU GÜZELLİK YARIŞMASI ÖN TALEP LİSTESİ

Cihat Cenk

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
BURAK
abi olmadı alayım 3 jumbo tamamlayayım olmayacak böyle  alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Abi Alında 3 4 Gün Bi süre Vericeksin Resmi Atanlar Yarısıcak Böyle Beklersen:D Gün Verirsen Belki Hızlanır...

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
arkadaşlar jumbo dalında bukadar çekimserlik olmasını anlayamadım 4000 küsür kişiyiz sitemizde jumbolar tepeliler üreten  ve besleyen boy boy fotoğraf yayınlayanlar var zaman zaman isterdikki onlar bu aktiviteye destek olsun bizde varız desinler ama nedendir bilinmez bir çekimserlik oldu işin ucunda ölüm yok en fazla kuşumuz bir kaç sıra geride kalır oylamada resimler yayınlanacak ve sitede güzel bir zaman geçecek hepsi kaybedenlere derece alamayanlara karalama kampanyasıda başlatmayacağız

hediye sponsorluğu yapan arkadaşlarımıza kıvrık gagalılar derneği adına Bilal ERDEM  VE SUDÜNYASINDAN  TAHİR BAYAKİ VE KENDİ SAKİNLİĞİNDEKİ ÜYELERİMİZDEN BİLE CÖMERTLİĞİYLE HEDİYE SPONSORUMUZ EMRAH MUSAYIN VE YARIŞMACI ARKADAŞLARIMIZA BEN TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM SAĞOLSUNLAR BEN JUMBO YARIŞMACI DALINDA KATILIMI CUMARTESİ GECESİ SONLANDIRIYORUM CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 01:00 A KADAR JUMBO DALINDA YARIŞMACI KATILMASSA YARIŞMAMIZ BAŞLAMAK ÜZERE RSİMLER DÜZENLENECEK VE ARALIĞIN İLK HAFTASI SİTEDE OYLAMAYA SUNULACAKTIR 

HER 2 DALDAKİ YARIŞMACI ARKADAŞLARIMIZDAN KASIMIN SON GÜNÜNE KADAR RESİMLERİ GÖNDERMELERİNİ RİCA EDİYORUM