arkadaşlar jumbo dalında bukadar çekimserlik olmasını anlayamadım 4000 küsür kişiyiz sitemizde jumbolar tepeliler üreten ve besleyen boy boy fotoğraf yayınlayanlar var zaman zaman isterdikki onlar bu aktiviteye destek olsun bizde varız desinler ama nedendir bilinmez bir çekimserlik oldu işin ucunda ölüm yok en fazla kuşumuz bir kaç sıra geride kalır oylamada resimler yayınlanacak ve sitede güzel bir zaman geçecek hepsi kaybedenlere derece alamayanlara karalama kampanyasıda başlatmayacağız
hediye sponsorluğu yapan arkadaşlarımıza kıvrık gagalılar derneği adına Bilal ERDEM VE SUDÜNYASINDAN TAHİR BAYAKİ VE KENDİ SAKİNLİĞİNDEKİ ÜYELERİMİZDEN BİLE CÖMERTLİĞİYLE HEDİYE SPONSORUMUZ EMRAH MUSAYIN VE YARIŞMACI ARKADAŞLARIMIZA BEN TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM SAĞOLSUNLAR BEN JUMBO YARIŞMACI DALINDA KATILIMI CUMARTESİ GECESİ SONLANDIRIYORUM CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 01:00 A KADAR JUMBO DALINDA YARIŞMACI KATILMASSA YARIŞMAMIZ BAŞLAMAK ÜZERE RSİMLER DÜZENLENECEK VE ARALIĞIN İLK HAFTASI SİTEDE OYLAMAYA SUNULACAKTIR
HER 2 DALDAKİ YARIŞMACI ARKADAŞLARIMIZDAN KASIMIN SON GÜNÜNE KADAR RESİMLERİ GÖNDERMELERİNİ RİCA EDİYORUM