Hoşbuldum efendim sağolun varolun
O bahsedilen Lutino yine konu olmuş, ... paylaşmanın tek gayesi, kuştaki genel duruş, hani birde şuna bakın dercesine, bu kuş benim demedim fakat demiş gibi daha gelir gelmez yargılamak hiçte hoş değil, ve burada eski olsun yeni olsun gözüme çarpan konulara cevap vermem bayağı kişiyi rahatsız ediyormu$ meger, bunu anlamakta zorlanıyorum, her sarı renkli veya sarı kafalı yani maskeli kuş hemen Rainbow diye adlandırılıyor, yanlış bilinen doğruların olması ve bugüzel değilde demiyorumki, ne haddime ?!? Düzelteyim diyorum fakat yanlış algılayanıyorum,

yapmak istediğim çok bilmişlik taslamak değil yardımcı olmaktır !!! çok bilmişlik görüntüsü çizmek istemiyorum !!! Bizi kul bilse nolur bilmese nolur, ... bizi Allah bilsin yeter, bizi kul sevmesede olur Allah sevsin yeter, sözlerimin temel kaynağını bu cümlelerde arayın, niyetim hiçbirzaman eleştiri değil gerçi yarası olan gocunur derlerya, ... bizimkisi sadece bazı hususlara dikkat çekmek, uyun veya uyumayın, bizden söylemesi, öküz altında buzağı arayanda arasın dursun, umarım Allah onada neyin ne olduğunu en yakın zamanda gösterir in$allah, benim ne gizlim var ne de saklım, Allahın bildiğini kuldan hiçbirzaman kulundan esirgemedim, öyle algılayanlar olursada ben ne yapim ?!? Bu vesile ile hepinizi Allaha emanet ediyorum, iyi niyetli arkadaşlarada kötü niyetlilerede teşekkür ediyorum, artık kendi sayfamdan kolay kolay çıkmam, ... hepinize hayırlı pazarlar diliyorum ve hepinizi saygıyla selamlıyorum
Murat Göçmen / Almanya