Murat Göcmen

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
tanıştığımıza menmun oldum murat bey maşaallah renge renk süper kuşlarınız var...i alkisd alkisd

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
kardeşim mesajımın sonuna yazdım inşallah gerçektir ve bizdende böyle kaliteli üreticeler çıkar diye. burada sahte hesap açan oluyor sağdan soldan resim toplayıp. zamanla zaten herkes inanır kimsenin şüphesi olmaz eminim buna. güven zamanla kazanılan birşeydir.

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Allah razi olsun !

$eref benden yana, sagolun, Allah utandirmasin !

Sagolun

Umarim artik $üpheniz kalmadi, ... ismim HIDIR, elimden gelen budur, ... misali, malzeme bu, kimisi kendi yavrum, kimide uzakladan büyük paralar ile alinanlar, yumurtasindan cikan beni yinede bazen az $a$irtmadi  :)
Olumlu ve olumsuz, tabiki eliyorum o vakit, kriter cok, kimemi ? Kendime !

Durmak yok, yola devam  ;)

Yumurtaya ve önden ne sokulursa, o cikacaktir meydana !!!  ::)

Ne ekersen onu bicersin misali  ;)

Herkese Saygilar ve gurbetden selamlar

Murat Gõcmen / Almanya

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Sayin ISA YILMAZ,

mesele yok sorunda yok, estagfurullah  ;)

Sizde haklisiniz kendinizce, üzerime almadim zaten  :-\

Olur böyle durumlar, cözüldü bakin  ;)

Saygilar

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Ku$larin güzel olmasi 1 yana, büyük boyutlu ku$lara renkleri sokmak o kadar kolay degil, farkindaysaniz cogu ya gri ya mavi yada re$il, .... cogu siradan renkler ta$iyorlar, mesele, taviz vermeden belli 1 cizgiden cikmamak, soy takibi cok mühim bu konuda, cikan hep yumurta fakat, icine sokulan malzeme cok mühim, karilsin karilmasin, istenile yakin ise ne mutlu, olmaz isede, nerden ciktigi belli, yani dogru kullanilirsa oda i$e yarar, e$ edilen ku$lar daima birbirini tamamlamalidir !

Boy, tip, duru$, renk, ... birde huyu güzelse, gel keyfim gel  alkisd

Gece biraz daha gezdim siteyi, gercekten cok güzel ku$lara sahip insanlar var burda, baktikca gururlandim, güle güle beslerler in$allah  :)

Herkese Saygilar

Mehmet GÜL

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
GÜL
Murat bey gerçekten tebrik ederim. Maşallah kuşlarınıza söz yok Allah nazarlardan saklasın. Hayırlı üretimler ve bol güzel yavrular yetiştirmeniz dileğiyle...
alkisd​

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Gerçekten çok yakın sayılır, az önce ordaydım inanın yeni geldim, inşallah benim burayada beklerim size telefon numaramı vermek isterim 0172 17 99 124 ( Murat Göçmen ) her zaman beklerim  :)

Saygılar

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
neyse gerekli açıklamalar yapılarak konu tatlıya bağlanmış.. o değilde gurbetcilerimiz gerçektende zor durumda almanyada gurbetçi TÜRKİYEMDE almancı.. işiniz zor ama karnının doyduğu yerdir cümlesini unutmayalım.. ailemize hoş geldiniz

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Hoşbuldum efendim sağolun varolun  :)

O bahsedilen Lutino yine konu olmuş, ... paylaşmanın tek gayesi, kuştaki genel duruş, hani birde şuna bakın dercesine, bu kuş benim demedim fakat demiş gibi daha gelir gelmez yargılamak hiçte hoş değil, ve burada eski olsun yeni olsun gözüme çarpan konulara cevap vermem bayağı kişiyi rahatsız ediyormu$ meger, bunu anlamakta zorlanıyorum, her sarı renkli veya sarı kafalı yani maskeli kuş hemen Rainbow diye adlandırılıyor, yanlış bilinen doğruların olması ve bugüzel değilde demiyorumki, ne haddime ?!? Düzelteyim diyorum fakat yanlış algılayanıyorum, :) yapmak istediğim çok bilmişlik taslamak değil yardımcı olmaktır !!! çok bilmişlik görüntüsü çizmek istemiyorum !!! Bizi kul bilse nolur bilmese nolur, ... bizi Allah bilsin yeter, bizi kul sevmesede olur Allah sevsin yeter, sözlerimin temel kaynağını bu cümlelerde arayın, niyetim hiçbirzaman eleştiri değil gerçi yarası olan gocunur derlerya, ... bizimkisi sadece bazı hususlara dikkat çekmek, uyun veya uyumayın, bizden söylemesi, öküz altında buzağı arayanda arasın dursun, umarım Allah onada neyin ne olduğunu en yakın zamanda gösterir in$allah, benim ne gizlim var ne de saklım, Allahın bildiğini kuldan hiçbirzaman kulundan esirgemedim, öyle algılayanlar olursada ben ne yapim ?!? Bu vesile ile hepinizi Allaha emanet ediyorum, iyi niyetli arkadaşlarada kötü niyetlilerede teşekkür ediyorum, artık kendi sayfamdan kolay kolay çıkmam, ... hepinize hayırlı pazarlar diliyorum ve hepinizi saygıyla  selamlıyorum

Biz ne yapiyoruz ? Sohbet ve muhabbet, degilmi ?

Vesile olan ku$uda bilmiyor cogu, nede muhabbeti, ... evet, gurbetciyiz, 1 hasret degi$imi olsun istiyor gönülde, ... edebiyat türkceside kullanmadim, burda dogduk, dilimiz anca bukadar dönüyor, ho$görün sizde, ev sahibi sizsiniz, bizde misafirligimizi biliriz, Almanlar hergün tembihliyor nede olsa, sizde etseniz ne olur, ...

Murat Göçmen / Almanya

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Murat GÖÇMEN' Alıntı:
Hoşbuldum efendim sağolun varolun  :)

O bahsedilen Lutino yine konu olmuş, ... paylaşmanın tek gayesi, kuştaki genel duruş, hani birde şuna bakın dercesine, bu kuş benim demedim fakat demiş gibi daha gelir gelmez yargılamak hiçte hoş değil, ve burada eski olsun yeni olsun gözüme çarpan konulara cevap vermem bayağı kişiyi rahatsız ediyormu$ meger, bunu anlamakta zorlanıyorum, her sarı renkli veya sarı kafalı yani maskeli kuş hemen Rainbow diye adlandırılıyor, yanlış bilinen doğruların olması ve bugüzel değilde demiyorumki, ne haddime ?!? Düzelteyim diyorum fakat yanlış algılayanıyorum, :) yapmak istediğim çok bilmişlik taslamak değil yardımcı olmaktır !!! çok bilmişlik görüntüsü çizmek istemiyorum !!! Bizi kul bilse nolur bilmese nolur, ... bizi Allah bilsin yeter, bizi kul sevmesede olur Allah sevsin yeter, sözlerimin temel kaynağını bu cümlelerde arayın, niyetim hiçbirzaman eleştiri değil gerçi yarası olan gocunur derlerya, ... bizimkisi sadece bazı hususlara dikkat çekmek, uyun veya uyumayın, bizden söylemesi, öküz altında buzağı arayanda arasın dursun, umarım Allah onada neyin ne olduğunu en yakın zamanda gösterir in$allah, benim ne gizlim var ne de saklım, Allahın bildiğini kuldan hiçbirzaman kulundan esirgemedim, öyle algılayanlar olursada ben ne yapim ?!? Bu vesile ile hepinizi Allaha emanet ediyorum, iyi niyetli arkadaşlarada kötü niyetlilerede teşekkür ediyorum, artık kendi sayfamdan kolay kolay çıkmam, ... hepinize hayırlı pazarlar diliyorum ve hepinizi saygıyla  selamlıyorum

Murat Göçmen / Almanya
Murat bey,tekrardan hoşgeldiniz aramıza

Yazacaklarımı inş yanlış anlamazsınız.Bu lutino kuş hakkında yazmışsınız tekrardan konunun başında ne yazmıştınız.

Bunlarda benim Muhabbet Ku$larim arkada$lar, ... iyi seyirler ve herkese Saygilar

Ve bu yazının altında o lutino kuşun fotoğrafını paylaşmışsınız.Bu kuş sizin olur olmaz beni hiç bir şekilde bağlamaz kuşun fotoğralarını başka yerde gören arkadaşlar bir yanlışlık olduğunu düşüncesinde bunu belirtmişler sadece.Siz şimdide

kuştaki genel duruş, hani birde şuna bakın dercesine, bu kuş benim demedim fakat demiş gibi daha gelir gelmez yargılamak hiçte hoş değil demişsiniz bu ne yaman çelişkidir böyle.

Eski konulara yorum yazmamdan rahatsız olan varmış demişsiniz bunu belirten de benim konu içinde.Üzerinden 5 ay geçmiş var 1 sene geçmiş konular var bunlara yorumda bulunuyorsunuz konu güncelliğini kaybetmiş siz konuya mesaj yazıyorsunuz yazdıklarınızda diğer cevaplardan farklı bir şey değil sizin bu yaptığınız sayesinde güncelliği olan yanıt bekleyen konular ne yazık ki kayboluyor.Zaten ana sayfadaki çoğu konu satış ilanına döndü arada değerli konular,yanıt bekleyenler görünmeden gidiyor.

Tekrardan belirtiyorum inş yanlış anlamazsınız bu yazdıklarımı saygılarımla...