NİSAN AYI YARIŞMASI İPTAL

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
herkes neden duyarsız oldu anlamıyorum herhalde hediye vaadi söz konusu olmadığından mı?  yoksa herkesin meşguliyeti farklı yönlerdemi ?  kimse kuşlarını sevmiyor güvenmiyormu?çoğunun foto makinası yokmu ?  en koktuğum ve düşünmek istemediğim durum mu yoksa bu aile artık kopuyormu yoksa herşey standartlaştı sıradanlaştımı hani biz bir aileydik!...

Mehmet abi senin vazgeçmen pes etmen demek bu ailenin sarsılması demek :(

bence herkes Selahattin abiden bir ses bekliyor ama evin reisi yarışma için bir görüş bildirmedi henüz ....!

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
CİHAN HERHANGİ BİR SORUN YOK MEHMET KARDEŞ NİSAN AYINDAKİ YAPACAĞI YARIŞMDA KATILIMIN AZ OLDUĞUNU GÖRÜNCE İPTAL ETMİŞTİR BELKİDE ÖNÜMÜZDEKİ AY YAPABİLİR BU YARIŞMALARI MEHMET KIDIR ARKADAŞIMIZ YAPIYORDU BENDE YARDIM EDİYORDUM BÜTÜN MESELE KATILIMIN AZ OLDUĞUDUR

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
cihan beye katılıyorum üye olma tarihim çok uzun olmamasına rahmen eskiden beridir takip ederim siteyi ama sanki bu aralar bi kopukluk oldu herkeste eski günler yok gibi eskiden olsa bu yarışma herkes bende varım bende varım derdi Mehmet bey geç kaldınız arkadaşlar kontenjan doldu derdi ama şimdi malesef neden anlamadım bende koskoca sitede 20 kuş çıkmadı

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Açık konuşacağım. Malesef Cihan ve Sezgine katılıyorum. Taki buraya kadar kaç tane üstadın mesajı ve katılımı var bir sayın. Yerlide bile 20 yi bulamadık. Aile olduğumuzla iftihar ediyoruz. Size tanıdık bir soru sormak istiyorum.

Allah Aşkına Biz Kaç Kişiyiz?​

myasin

Takipçi Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
ÖZCAN
Bence yarışma ve yarışmanın nasıl/ne şekilde yapılacağı konusunda daha detaylı bir açıklama yapılsaydı katılım daha fazla olabilirdi.Tanıtım biraz yetersiz oldu sanki.
Eğer böyle bir açıklama yapılmış ise de ben gör(e)medim,kaçırmış olabilirim affınıza sığınır özür dilerim.

Ben şahsen yarışmaya katılmayı düşünmüş ve istemiştim ama yarışma belirli bir yerde kuşla birlikte bizzat katılınarak yapılacak diye düşünmüş, öyle anlamıştım ve böyle bir şey şu anda benim için mümkün olmadığı için katılmaktan vazgeçmiştim, bu konuyu benim gibi (yanlış) anlayan daha birçok kişi olabilir.

Sadece isim yazdırma ve fotoğraf gönderme sonra da burada oylama yapılması şeklinde olduğunu bilseydim çoktan ismimi yazdırırdım ve bence daha birçok kişi de yazdırırdı.

metkuy

Uzman Üyemiz
MEHMET KIDIR' Alıntı:
Açık konuşacağım. Malesef Cihan ve Sezgine katılıyorum. Taki buraya kadar kaç tane üstadın mesajı ve katılımı var bir sayın. Yerlide bile 20 yi bulamadık. Aile olduğumuzla iftihar ediyoruz. Size tanıdık bir soru sormak istiyorum.

:(

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
bence şuan herkes yavru kuşlarıyla uğraşıyo ben mesela 6 tane yumurta beklerken  tüy dökümüne geli dişinin ancak 5 yumurta yaptı ona yumurta maması veriyorum. bahoo

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
:(  NEYSE ARTIK BU AY OLMADI İNŞALLAH GELECEK AY..

E

elaziz2316

Guest
MEHMET KIDIR' Alıntı:

Gayretlerinden dolayı teşekkürler.

Sen tohumu ek, başak vermezse toprak utansın.

ufuk inan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ufuk
Soyadı
İNAN
Hayırlısı olsun artık nasipse önümüzdeki ay olsun.

Daha önce bu topik dikkatimi çekmemişti. Eğer yarışma yapılacaksa Yerli dalında katılmak isterim. Bir fotoğrafta çekemeyeceksek ayıp bize değil mi ?