hakan-egypt
Uzman Üyemiz
merhaba
ciftlerimden 1 ciftin ikiside albino aslinda biri sarimtirak gibi neyse
benim kafesin icinde yumurtalik var pvc kafesim yumurtalikli gelmeyince kuslari rahatsiz etmemk adina yumurtaliklari kafesin icine asmistim
bu kusumun 4 yumurtasi vardi en sonuncu yumurtadan yavru 3 gun once cikmisti
hergun 1 defa yumurtaligin kapisini acip kontrol ediyordum
dun sabah kontrolden sonra kapak civisini cevirmemisim yavrular kapaktan tek tek kafesin tabanina dusmus ne zaman dusmus bilmiyorum aksam eve gelince hanim fark etti beni uyardi hemen baktim yavrular yasiyordu hemen elimle aldim yuvaligin deliginden iceri yavasca tek tek geri koydum annesi tekrar hepsini altina topladi
bu sabah baktigimdada bir sorun yok gibiydi
bu kotu kazadan kaynaklana bilecek sorun olurmu kuslarim bir sonraki kuluckaya yatmaktan korkabilirmi acaba ?
yada bu yavrulara annesinden babasindan bir zarar gelirmi ?
ciftlerimden 1 ciftin ikiside albino aslinda biri sarimtirak gibi neyse
benim kafesin icinde yumurtalik var pvc kafesim yumurtalikli gelmeyince kuslari rahatsiz etmemk adina yumurtaliklari kafesin icine asmistim
bu kusumun 4 yumurtasi vardi en sonuncu yumurtadan yavru 3 gun once cikmisti
hergun 1 defa yumurtaligin kapisini acip kontrol ediyordum
dun sabah kontrolden sonra kapak civisini cevirmemisim yavrular kapaktan tek tek kafesin tabanina dusmus ne zaman dusmus bilmiyorum aksam eve gelince hanim fark etti beni uyardi hemen baktim yavrular yasiyordu hemen elimle aldim yuvaligin deliginden iceri yavasca tek tek geri koydum annesi tekrar hepsini altina topladi
bu sabah baktigimdada bir sorun yok gibiydi
bu kotu kazadan kaynaklana bilecek sorun olurmu kuslarim bir sonraki kuluckaya yatmaktan korkabilirmi acaba ?
yada bu yavrulara annesinden babasindan bir zarar gelirmi ?