Oyle bir hata yaptimki neredeyse kendime agiza alinmayacak kelime kullanacagim

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
merhaba

ciftlerimden 1 ciftin  ikiside albino aslinda biri sarimtirak gibi neyse
benim kafesin icinde yumurtalik var pvc kafesim yumurtalikli gelmeyince kuslari rahatsiz etmemk adina yumurtaliklari kafesin icine asmistim

bu kusumun 4 yumurtasi vardi en sonuncu yumurtadan yavru 3 gun once cikmisti
hergun 1 defa yumurtaligin kapisini acip kontrol ediyordum
dun sabah kontrolden sonra kapak civisini cevirmemisim yavrular kapaktan tek tek kafesin tabanina dusmus ne zaman dusmus bilmiyorum aksam eve gelince hanim fark etti beni uyardi hemen baktim yavrular yasiyordu hemen elimle aldim yuvaligin deliginden iceri yavasca tek tek geri koydum  annesi tekrar hepsini altina topladi
bu sabah baktigimdada bir sorun yok gibiydi

bu kotu kazadan kaynaklana bilecek sorun olurmu kuslarim bir sonraki kuluckaya yatmaktan korkabilirmi acaba ?
yada bu yavrulara annesinden babasindan bir zarar gelirmi ?

hamza_ozdemr

Takipçi Üyemiz
Adı
HAMZA
Soyadı
ÖZDEMİR
Yavrular yumurtadan cıktıgı ıcın sıkıntı yasamazsınız. Eğer yumurta olsaydı sıkıntı yaşayabılırdınız.. Siz yine de gözlem altında  tutun olması sız beslersınız yavruları.. Geçmiş olsun..

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
geçmişolsun umarım sıkıntı yaşamassınız zaman zaman bizlerinde ufak defek hataları oluyor sonu kötü olmasın şuan için yavruları anne besliyorsa sıkıntı yok demektir

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
yavruları biraz ısıtıp öyle koysaydınız daha iyi olurdu.. umarım vucud ısıları gerekli sıcaklıgın altına dusmeden anneleri yatmıstır üzerlerine..

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
yavruları biraz ısıtıp öyle koysaydınız daha iyi olurdu.. umarım vucud ısıları gerekli sıcaklıgın altına dusmeden anneleri yatmıstır üzerlerine..
burasi misir kahire hava 20 derece kuslar evimin bir odasinda isiyla bir sorunlari oldugunu dusunmuyorum

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
İnşallah sorun olmaz gecmis olsun

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
GFEÇMİŞ OLSUN HERHANGİ BİR SORUN OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM