Kemal bey, bende dün gece bir teşekkür konusu açtım; o konuya 2. bir ileti yazmayacaktım; İzin verirseniz bu konuya eklemek isterim. İşte yazmayacağım o parağraflar:
Bu siteden herhangi bir menfaatim olmadı, her hangi bir satış ilanım olmadı. "Yem aldığım yer belli, kuş sattığım yer belli". Benden yavru kuş satın almak isteyen dostlara PetShop'a verdiğim fiyatın üzerinde bir fiyat talep etmişliğimde yok. Amaç Hizmet; Amaç Dostluk; Amaç Başarı..
Amatörün okuduğunu anlayamayanı, birilerini küstürebilirdi belki. Beni ufak arızalar üzemez, bir amatör yanlış anlama benim o günkü proğramımı değiştiremezdi.
Cinsiyetleri e olursa olsun yalnız beslenmiş evcil MuhabbetKuşları sahibi eş seçmiş kuşlar oluyor. Lakin vatandaş beslediği MuhabbetKuşunun tabiatını tanıyamamış.
"Kuşun için üzüldüm doğrusu" cümlesini kuşunun kanat tüylerini kestiği için yazdım zaten konu o idi, Lakin idrak edememiş yahut etmek istememiş. Bir kuşun kanat tüylerini kesmeyi, ben bir çocuğun kolunu kırmaya benzetiyorum. Bu Nasıl bir kuş/evlat sevgisi dir ?
Çok üzülmüş, fakat iletişim bilgilerimdeki telefondan beni aramadı.
Özel İleti de yazmamış.
Belki de amacı popüler olmaktı yahut ileti sayısını arttırmak. Ters şeritte ilerlerken diğerlerinin ters şeritte ilerleğini zannetmiş.
Dilerim, herkes olduğu yerde mutlu dur..