PAYLAŞTIKÇA ARTAN TAT

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
kemal akbulut' Alıntı:
hayata pozitif bakalım  kişisel tartışmalara son diyorum haddim olmayarak ama birilerinin yazmassı lazım geliyordu hakkınızı helal edin
Katılıyorum Kemal bey

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
kemal akbulut' Alıntı:
hayata pozitif bakalım  kişisel tartışmalara son diyorum haddim olmayarak ama birilerinin yazmassı lazım geliyordu hakkınızı helal edin
Kemal Abi olay nedir ben olayı anlayamadım biyerde bi tartışmamı var kırıldığın bir olaymı var abi

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
enginersin' Alıntı:
Kemal Abi olay nedir ben olayı anlayamadım biyerde bi tartışmamı var kırıldığın bir olaymı var abi
Kemal abı, atar böyle lafı bizde düşünürüz ne oldu yine diye. Bende anlamadım. Dur bakalım ortaya çıkar mutlak. :)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
abilerim vatantaş siteyi istimlak etti o yazdı bu yazdı vatandaşın geri vitesi karıştı başladı genelimize dil uzatmaya bizde 167 den 130 a inmemize rağmen sitede yenide olsak hayatta biraz eskidik bizde dedikki ağırlığımızı  koyalım  önünden yi hesabıyla bu şekil ortaya çıkardık zaten hayat negatif  slm

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
ben başta o herife özelden mesaj attım.sen kızgınlıkla yazmışsın.yılmaz öyle biri değil diye.çünki biz yazınca birbirlerini katırıyorlar diye.başta bende mantıklı biri sanıyordum.elektikler kesik olduğu için gün içinde girememiştim.ama akşam baktımki tam bir komedi gülmekten kendimi alamadım.hayatta yüz yüze gelseniz veya bir işiniz olsa sizi astırmaya hatta en ağır ceza ne ise onu verdirmeye çalışır.böylelerine bir şey demek içimden gelmiyor ama onun hali çok vahim.çünki gece bana mesajında ağladını söylüyordu.allah onu ıslah etsin.çünki karşınızdaki sağlıklı birisi değil.ruhsal olarak baya dağılmış birisi var.o nedenle moral bozmaya gerek yok.bu sitede herkes birbirini tanıyor.gerisi teferruat.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
YAZILANLARI BENDE TOPİK KİLİTLENDİKTEN SONRA GÖRDÜM ANLATANLAT ANLAMAMIŞ VATANDAŞ AMA KENDİNİ İNSANLIĞINI BELLİ ETMİŞ KİMSE CANINI SIKMASIN BÖYLE KİŞİLER İÇİN CANIMIZ SAĞOLSUN

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Kemal bey, bende dün gece bir teşekkür konusu açtım; o konuya 2. bir ileti yazmayacaktım; İzin verirseniz bu konuya eklemek isterim. İşte yazmayacağım o parağraflar:

Bu siteden herhangi bir menfaatim olmadı, her hangi bir satış ilanım olmadı. "Yem aldığım yer belli, kuş sattığım yer belli".  Benden yavru kuş satın almak isteyen dostlara PetShop'a verdiğim fiyatın üzerinde bir fiyat talep etmişliğimde yok. Amaç Hizmet; Amaç Dostluk; Amaç Başarı..

Amatörün okuduğunu anlayamayanı, birilerini küstürebilirdi belki. Beni ufak arızalar üzemez, bir amatör yanlış anlama benim o günkü proğramımı değiştiremezdi.

Cinsiyetleri e olursa olsun yalnız beslenmiş evcil MuhabbetKuşları sahibi eş seçmiş kuşlar oluyor. Lakin vatandaş beslediği MuhabbetKuşunun tabiatını tanıyamamış.

"Kuşun için üzüldüm doğrusu"  cümlesini kuşunun kanat tüylerini kestiği için yazdım zaten konu o idi, Lakin idrak edememiş yahut etmek istememiş. Bir kuşun kanat tüylerini kesmeyi, ben bir çocuğun kolunu kırmaya benzetiyorum.  Bu Nasıl bir kuş/evlat sevgisi dir ?

Çok üzülmüş, fakat iletişim bilgilerimdeki telefondan beni aramadı.
      Özel İleti de yazmamış.
      Belki de amacı popüler olmaktı yahut ileti sayısını arttırmak. Ters şeritte ilerlerken diğerlerinin ters şeritte ilerleğini zannetmiş.

Dilerim, herkes olduğu yerde mutlu dur..