Pazartesi Kuşum Elimde Olacak Yardımlarınızı Bekliyorum

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Kuşum kafasını kanatlarının altını göğsunun altına sokup kaşıyor bişeyler arıyor gibi sanki, bit olma durumu olabilir mi,?

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Coşkun bey, Geceleri tüneğinde problemsiz bir şekilde uyuyorsa;
    Akşamdan kafes köşelerine bırakacağız pamuk parçalarına sabah baktığınızda küçük küçük canlılar görmüyorsanız bit değil dir.. Zaten Kuşlar ya yem yerler, ya öterler yada kaşınırlar..

erkanyetim

Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Yetim
evet alman vıtamını olan gervıtı kullan coskun.suluğuna 4 gunverılecek şekılde koyacaksın.suluğuna bır damla koyacaksın.4 gun değiştırerek vereceksın.sonra 3 hafta boyunca normal su vereceksın.perıyot bu olacak kardeşim.

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
erkanyetim' Alıntı:
evet alman vıtamını olan gervıtı kullan coskun.suluğuna 4 gunverılecek şekılde koyacaksın.suluğuna bır damla koyacaksın.4 gun değiştırerek vereceksın.sonra 3 hafta boyunca normal su vereceksın.perıyot bu olacak kardeşim.
Abi o gervit dediğin şey internette yanlış görmediysem 110 TL sahibinden.comda, Nereden satın alacaz birde...

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Gerviti Mataş matbaanın sahibi hasret arkadaşımız yurtdışından ithal ediyor.
konuyu okuyunca benim yeğeni aradım elinizde varmı diye onlardada kalmamış gervitin 250-500-1000 şişelerde var şişe ufaldıkça pahalaşıyor gerviti kuş pazarlarında ilaç satanlar güvercin derneklerinde ve bazı büyük yemcilerde bulabilirsiniz gervit veteriner ilaç satan yerlerde bulunmaz 1 lt fiatları takriben100 veya 110 tl arasındadır

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Peki gerviti gerekli bir ilaçmı? yani kullandıklarımız içinde muadilleri varmıdır? yoksa bu ilaç olmazsa olmazmıdır?

erkanyetim

Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Yetim
rkadaaşlar gervıtı ızmırde metın serkan kardeşlerden bulabılırsınız zıra sevgılı abım refık abıde sıze temın edebılır.ben ızmırde show muhabbet kusu uretıyorum uretımde vıtamın olarak gervıt kullanıyorum ve fevkelade memnunum herkeze onerırım.13 vıtamınlı bır kombınasyon ve bunların hepsıde dengelı bır şekıldedır.200 gr lık şişede 30 lıra fıyatı vardır.almak vede denemek ısteyen refık abıyle ırtıbata geçebılır.

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz

Refik Abiyi arıcam yarın Mama siparişi için ozaman, elinde varsa gervit-w rica edip sipariş vereyim.

Peki bu GERVİT-W yi  kulladıktan sonra sebze meyve hariç başka vitamin desteğine gerek var mı? Bu tarz ilaçlara, yoksa bu vitamin bütün görevi üstlenir mi?

Birde Erkan Abi tam olarak nasıl kullanayım. 4 gün boyunca suluguna 1 damla damlatacam değil mi? Ama her 1 damlayı damlatırken yeni suyu ekleyecem. Ve 4 gunun bitimde 3 hafta boyunca normal su vereceğim. Yanlış anlamadıysam böyle. 1 damla koyarsak 200 ML bana baya gider ozaman. 1 damla bir çay kaşığına denkmidir?

Yurt dışı fiyatı baya uygun ama ordan temini zor. http://www.elimarpigeons.com/Shop/index.php?productID=172 60 TL civarına geliyor 1 litresi..

erkanyetim

Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Yetim
sevgıl coskun vıtamın olarak gervıt yeterlıdır.ama hepsı bu değil tabı mamasına haftada 2 gun radıka da eklersın kusun bomba gıbı olur.gervıtı 4 gun arda arda taze olarak verıyosun 4 gun boyunca suları tazelıyosun tabıkı.4 gun geçtıkten sonra normal rıtılmıs suyla devamedebılırsın.

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
erkanyetim' Alıntı:
sevgıl coskun vıtamın olarak gervıt yeterlıdır.ama hepsı bu değil tabı mamasına haftada 2 gun radıka da eklersın kusun bomba gıbı olur.gervıtı 4 gun arda arda taze olarak verıyosun 4 gun boyunca suları tazelıyosun tabıkı.4 gun geçtıkten sonra normal rıtılmıs suyla devamedebılırsın.
Tamam abi bu radikayı süpermarketlerde bulurum değil mi?

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Semt pazarlarında da bulabilirsin, hindiba, aslandişi olarakta biliniyormuş.

erkanyetim

Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Yetim
hındıbanın dıer adı radıkadır normal semt pazarındanda bulabılırsın...

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Kuşumu yeni yeni kafesten çıkarmaya başladım. Bize alışıyor. Elimden yem yiyor. Omuza konmaya çalışıyor. Şuan yavru oldugu için ötüşü baya cılız fakat pcden muzik açtıgımdan falan sürekli ötüyor. Bunun sebebi ne olabilir. Birde şuan 50 günlük oldu. Ne zaman tüy değiştirecek. Ara ara tüyleri kopuyor. Acaba diyorum tüy mü değiştirecek

Birde Jumbo kuşların kafa üstündeki tüyler dikleşiyor bildiğim kadarı ile benım fotoda ki sarı gibi, kaç yaşında bu duruma geliyor. Tüy değiştirdikçe mi şeklleniyor..

Ek olarak birde Gervit 1 çay kaşıgı suya kafimidir?

Cevaplarınızı bekliyorum. Saygılar selamlar

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Muhabbetkuşları hareketli müzikten ve hareketli prtamlardan hoşlanırlar. 3-4. aylarında ilk tüy değişimini gerçekleştirirler