PİSLENEN SULUKLAR

asersoz

Uzman Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Ersöz
benim çiftlerim suluklarını cok pisliyorlar neden yapıyorlar anlamıyorum tüneklerinde değil sulukların üzerinde kalıyorlar geceleri sanırım

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Mama veriyorsan pislenir,yani yavrusu olan kuşlar baya pisletiyor. Bu konuda 2-3 gündür iyi çalışmalar yaptım. En güzeli bol bol yıka. Çamaşır suyuna bas,güzelce durula mis gibi oluyorlar :D

asersoz

Uzman Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Ersöz
Coşkun Özdemir' Alıntı:
Mama veriyorsan pislenir,yani yavrusu olan kuşlar baya pisletiyor. Bu konuda 2-3 gündür iyi çalışmalar yaptım. En güzeli bol bol yıka. Çamaşır suyuna bas,güzelce durula mis gibi oluyorlar :D
mama yapıyorum ewet ama mamalardan pislenmiyor kendi pisliyor

asersoz

Uzman Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Ersöz
BAYRAM AKYILDIZ' Alıntı:
SULUKLARIN YERİNİ DEĞİŞTİRİNN  VEYA  Hamster SULUKLARI KULLANMAKK HERALDE  BAZEN BENDEDE  OLUYOR AMA  SULUKLARIN YERİNİ DEĞİŞTİREREKK  BU  SORUNU  GİDERİYORUUMM
abi olmazsa hamster suluklardan deneyeceğim

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Abdurrhman banyolarını yaptır kuşların. Ben bugün verdim, sıraya girdiler.

kuşcuusta07

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kuscuusta07.tr.gg
Adı
Yavuz
Soyadı
usta
Merhaba,Abdurrahman kardeşim,ortamın nemi düşükse suluklara yakın yada suluk üzerinde uyuyabilirler.En küçük boy bir tane akvaryum edinip kümese koy,Balıksız çalışsın.
Saygılar.

ikbal

Üyemiz
Adı
ikbal
Soyadı
kahraman
abiler banyo kaç günde bir olması gerek  kıs gunleri  bide yavrulu olanlara kayayımı banyo

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
mustafa karaeli' Alıntı:
Mehmet havalar biraz soğuk olduğu için kuluçkada yada yavrusu olan kuşların banyo yapması sakıncalı olurmu ?
Mustafa abi, hilmi abinin bir sözü var, dışarda kar yağsa dahi banyo verebilirsin. Selahattin abinin bir sözü derki :) sağlıklı kuş banyo yapar. Ben veriyorum. Kimisi yapıyor. Kimisi yapmıyor. Dün dediğim gibi vermiştim. O kadar çok ihtiyaçları varmış ki, ben daha koyar koymaz atladılar içine. 10 dk sonra suyu tazeledim diğerleri de sabaha kadar yapmışlar. Ayda bir falan veriyorum. Benimde 30 za yakın yavrum var.