asersoz
Uzman Üyemiz
benim çiftlerim suluklarını cok pisliyorlar neden yapıyorlar anlamıyorum tüneklerinde değil sulukların üzerinde kalıyorlar geceleri sanırım
banyo değil sanırım fatih abi de suluğun üzerinde kalıyorlar sanırımkinzavas' Alıntı:abdurrahman galiba banyo eksikliği var
mama yapıyorum ewet ama mamalardan pislenmiyor kendi pisliyorCoşkun Özdemir' Alıntı:Mama veriyorsan pislenir,yani yavrusu olan kuşlar baya pisletiyor. Bu konuda 2-3 gündür iyi çalışmalar yaptım. En güzeli bol bol yıka. Çamaşır suyuna bas,güzelce durula mis gibi oluyorlar![]()
abi olmazsa hamster suluklardan deneyeceğimBAYRAM AKYILDIZ' Alıntı:SULUKLARIN YERİNİ DEĞİŞTİRİNN VEYA Hamster SULUKLARI KULLANMAKK HERALDE BAZEN BENDEDE OLUYOR AMA SULUKLARIN YERİNİ DEĞİŞTİREREKK BU SORUNU GİDERİYORUUMM
ewet geniş ağızlı abi benımde son care gaga suluk a gececeğim gibicihan aytan' Alıntı:Abdurrahman kardeşim sulukların ağzı genişmi ben gaga ağızlı suluk kullanıyorum bu tür sorun yaşadıyorum
sencekinzavas' Alıntı:abdurrahman karar ver nasıl suluk kullanacaksın hamster mi gaga ağız mı![]()
Hamster için suluk kullanırsan 3 günde bir değiştirirsin(ilaçsızsa). İnce ağızlı suluklarda hergün değiştirmen şart yine de.Abdurrahman ERSÖZ' Alıntı:
Mehmet Kıdır' Alıntı:Abdurrhman banyolarını yaptır kuşların. Ben bugün verdim, sıraya girdiler.
+1mustafa karaeli' Alıntı:Mehmet havalar biraz soğuk olduğu için kuluçkada yada yavrusu olan kuşların banyo yapması sakıncalı olurmu ?
Mustafa abi, hilmi abinin bir sözü var, dışarda kar yağsa dahi banyo verebilirsin. Selahattin abinin bir sözü derkimustafa karaeli' Alıntı:Mehmet havalar biraz soğuk olduğu için kuluçkada yada yavrusu olan kuşların banyo yapması sakıncalı olurmu ?