Rainbow Muhabbet Kuşu Hobicisi Canan Sabuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trej

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
ilk resimler canan hanımın  kuşlarına ait olabilir ama son 2 resim kesinlikle sabrina kaiser e ait resimler yada siz sabrinanın ikizisiniz emeğe saygı lütfen

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
Mahmut TAŞ' Alıntı:
Bana biraz garip bi benzerlik gibi geldi ama takdir sizin aşağıdaki yolu izleyin;

http://www.vogelzucht-kaiser.de/ bu siteye girin,

sitede anasayfada üstte bulunan '' wissenswertes '' bölümüne girin,

videos katagorisine gelin ve aşağıda ismi yazılı videoyu izleyin

Gemischte Videos: "Meine Wellis lieben mich puuuuuuuusten"

Taktir site sakinlerinin....
Mahmut bey dikkatiniz ve uyarılarınız için teşekkür ederiz.

ankharby

Takipçi Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
kartal
C:) harbiden öyleymişya gözlük bile aynı bukadardarıda pes yani :-[ amaç ne acep

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Haydar KARAÇAL' Alıntı:
ilk resimler canan hanımın  kuşlarına ait olabilir ama son 2 resim kesinlikle sabrina kaiser e ait resimler yada siz sabrinanın ikizisiniz emeğe saygı lütfen
Arkadaşlar bu kişi kadın kılığına giren Muhammet Çelik denen şahıstır akşam üzeri imzasınada kendi sitesinin linkini koyacak kadar kurnaz ve ayağına,bacağına dolandı

trej

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
biraz daha dikkat edelim arkadaşlar damızlıklarına bakın çıkan yavrulara bakın resimlerin alıntı olduğu anlaşılıyor burada birazda sitem ediyorum hemen maşallah çok güzel yorumları uçuşa geçmiş resimdeki kişinin sabrina kaiser olduğunu çoğu üretici arkadaş bilyordur ya tepki almamak için yazmıyor yada sessiz kalıyor sahtekarlara dikkat geçen gün benim kuşlarımın resimlerini kullanıp mersinde bir arkadaşımıza satmaya kalktılar arkadaşımızın dikkati sonucu olayı çözdük biraz dikkat arkadaşlar bu site hepimizin

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Ben de diyorum o kadar yavru elde etmiş ama sağa sola neden hepsini hediye etmiş diye.
Beyazı görünce mesaj bile attım :D Kandırdı valla bunca kişiyi.
Peygamberimizin ismine sahip birisiymiş, insan da biraz utanma olur.
İnsanları kandırmak/kazıklamak kolay elbet. Kolayı seçmiş bu arkadaşta.
Vebali boynuna.

aydinyilmaz

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Aydın
Soyadı
YILMAZ
Haydar KARAÇAL' Alıntı:
biraz daha dikkat edelim arkadaşlar damızlıklarına bakın çıkan yavrulara bakın resimlerin alıntı olduğu anlaşılıyor burada birazda sitem ediyorum hemen maşallah çok güzel yorumları uçuşa geçmiş resimdeki kişinin sabrina kaiser olduğunu çoğu üretici arkadaş bilyordur ya tepki almamak için yazmıyor yada sessiz kalıyor sahtekarlara dikkat geçen gün benim kuşlarımın resimlerini kullanıp mersinde bir arkadaşımıza satmaya kalktılar arkadaşımızın dikkati sonucu olayı çözdük biraz dikkat arkadaşlar bu site hepimizin
kuşlarımızın fotolarını paylaşmaya korkar olucaz bu gidişle desene abi

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
benim tanıdığım bir kişiydi demek ki hiç kimseye güvenmemek lazım  neeee  neeee

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
ya bir de böyle bir yalancıya bu kadar ilgi görmesi ve ilgi gösterenlerden birinin ben olmam :( Muhammet ABİ derdim bu kişiye demek ki kendi sitesi için bu kadar düşebiliyor insan ...

afatsum03

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KÖKSOY
Maşallah allah nazarlardan saklasın çok güzeller. 

diye yazmıştım ancak bahse konu şahsın bir sahtekar olduğu çıktı. Yav arkadaşlar ben bunu anlamıyorum bu zevk ve hobi işi beni veya bizleri alıntı resimlerle kandırsan ne olacak eline ne geçecek ancak sen kendini kandırırsın vesselam.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mustafa KÖKSOY' Alıntı:
Maşallah allah nazarlardan saklasın çok güzeller.
abi bu kuşların Sabrina Caiser'e ait olduğu ortaya  çıııktı bu Canan Sabuncu bir sahtekar hatta adı Canan Sabuncu bile değil

mts.42

Takipçi Üyemiz
Küçük hobi üreticilerini etkilemez bu tür şeyler, kimseye güvenmeyen hobici çok çok gider yerinde bakar görür alır. Fakat site için konuşuyorum, aramızda bu işten ekmek yiyen bu işi meslek edinmiş büyüklerimiz var onlar için can sıkıcı ve düşündürücü olsa gerek bu tip insanlar. Önüne geçilmez bunların piyasa sahtekar dolu her alanda olduğu gibi...

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
:D konuyu sabah 6 civarı gördüm ve daha ilk birkaç resime bakınca bu işte bir hille hurda olduğunu anladım...biraz daha aşağya inince Sabrinanın resimlerini görünce şok oldum. Dedim herhalde Sabrina ablamız Türkiyeye taşınıp adını filan değiştirdi...bu ne benzerlik dedim kendi kendime  :) ...sonra da resimlerin altında Selahattin abinin yazısını görünce koptum  C:)

Arkadaşlar, şunu birkere bilmeniz gerek...bu bir kural gibidir artık bu memlekette. Türkiyede 2 kişi hariç Sabrina Kaiser ayarı kuş kimsede yoktur...bende var diyen yalan söylediğini bilin  :) Spangle rainbow zaten aramayın, sadece pasteller dalında 2 kişinin kuşları Sabrinanın kuşları kadar güzeldir ve o ayardadır, onun dışında resim bile gösterseler alıntı olduğunu bilin.

ankharby

Takipçi Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
kartal
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
:D konuyu sabah 6 civarı gördüm ve daha ilk birkaç resime bakınca bu işte bir hille hurda olduğunu anladım...biraz daha aşağya inince Sabrinanın resimlerini görünce şok oldum. Dedim herhalde Sabrina ablamız Türkiyeye taşınıp adını filan değiştirdi...bu ne benzerlik dedim kendi kendime  :) ...sonra da resimlerin altında Selahattin abinin yazısını görünce koptum  C:)

Arkadaşlar, şunu birkere bilmeniz gerek...bu bir kural gibidir artık bu memlekette. Türkiyede 2 kişi hariç Sabrina Kaiser ayarı kuş kimsede yoktur...bende var diyen yalan söylediğini bilin  :) Spangle rainbow zaten aramayın, sadece pasteller dalında 2 kişinin kuşları Sabrinanın kuşları kadar güzeldir ve o ayardadır, onun dışında resim bile gösterseler alıntı olduğunu bilin.
abi kimmiş o iki rainbowcu abilerimiz tanımakta fayda var dimi

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Canan SABUNCU' Alıntı:
Merhabalar,

Evimde eşimle birlikte ufak çaplı rainbow muhabbet kuşu hobiciliği yapmaktayız :) Resimler arasında eski resimlerde mevcut. Son kuluçkadan 11 yavru sağ salim sağlıklı bir şekilde almayı başardık.

ANNE - BABA

YAVRULARIMIZ

BEN - SÜTLAÇ :)

Arkadaşlar Karşımızdaki konuyu açan Canan Sabuncu takma lakaplı kişi burda herkezi
aldatarak alıntı resimleri alarak resimlere sahte ismini gömerek burdaki insanları inandırmaya çalışan sahtekarın biridir.
daha önce burda yazan ve şimdi yasaklı olan kendince kurnaz olan muhabbet kuşu ile ilgili bir site  kuran abilerim,ablalarım,kardeşlerim lafını ağzından hiç düşürmeyen sahtekar olan kişidir.itibar etmeyin (Selahattin Güçlü)

En kıl olduğum şeyler ne gerek var böyle aldatmacalara ne geçer elinize anlamıyorum bilgi için teşekkürler Selahattin Abi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...