trej
Uzman Üyemiz
ilk resimler canan hanımın kuşlarına ait olabilir ama son 2 resim kesinlikle sabrina kaiser e ait resimler yada siz sabrinanın ikizisiniz emeğe saygı lütfen
Mahmut bey dikkatiniz ve uyarılarınız için teşekkür ederiz.Mahmut TAŞ' Alıntı:Bana biraz garip bi benzerlik gibi geldi ama takdir sizin aşağıdaki yolu izleyin;
http://www.vogelzucht-kaiser.de/ bu siteye girin,
sitede anasayfada üstte bulunan '' wissenswertes '' bölümüne girin,
videos katagorisine gelin ve aşağıda ismi yazılı videoyu izleyin
Gemischte Videos: "Meine Wellis lieben mich puuuuuuuusten"
Taktir site sakinlerinin....
Arkadaşlar bu kişi kadın kılığına giren Muhammet Çelik denen şahıstır akşam üzeri imzasınada kendi sitesinin linkini koyacak kadar kurnaz ve ayağına,bacağına dolandıHaydar KARAÇAL' Alıntı:ilk resimler canan hanımın kuşlarına ait olabilir ama son 2 resim kesinlikle sabrina kaiser e ait resimler yada siz sabrinanın ikizisiniz emeğe saygı lütfen
+1Haydar KARAÇAL' Alıntı:ilk resimler canan hanımın kuşlarına ait olabilir ama son 2 resim kesinlikle sabrina kaiser e ait resimler yada siz sabrinanın ikizisiniz emeğe saygı lütfen
kuşlarımızın fotolarını paylaşmaya korkar olucaz bu gidişle desene abiHaydar KARAÇAL' Alıntı:biraz daha dikkat edelim arkadaşlar damızlıklarına bakın çıkan yavrulara bakın resimlerin alıntı olduğu anlaşılıyor burada birazda sitem ediyorum hemen maşallah çok güzel yorumları uçuşa geçmiş resimdeki kişinin sabrina kaiser olduğunu çoğu üretici arkadaş bilyordur ya tepki almamak için yazmıyor yada sessiz kalıyor sahtekarlara dikkat geçen gün benim kuşlarımın resimlerini kullanıp mersinde bir arkadaşımıza satmaya kalktılar arkadaşımızın dikkati sonucu olayı çözdük biraz dikkat arkadaşlar bu site hepimizin
abi bu kuşların Sabrina Caiser'e ait olduğu ortaya çıııktı bu Canan Sabuncu bir sahtekar hatta adı Canan Sabuncu bile değilMustafa KÖKSOY' Alıntı:Maşallah allah nazarlardan saklasın çok güzeller.
abi kimmiş o iki rainbowcu abilerimiz tanımakta fayda var dimiGünay DÖNMEZ' Alıntı:konuyu sabah 6 civarı gördüm ve daha ilk birkaç resime bakınca bu işte bir hille hurda olduğunu anladım...biraz daha aşağya inince Sabrinanın resimlerini görünce şok oldum. Dedim herhalde Sabrina ablamız Türkiyeye taşınıp adını filan değiştirdi...bu ne benzerlik dedim kendi kendime
...sonra da resimlerin altında Selahattin abinin yazısını görünce koptum C
Arkadaşlar, şunu birkere bilmeniz gerek...bu bir kural gibidir artık bu memlekette. Türkiyede 2 kişi hariç Sabrina Kaiser ayarı kuş kimsede yoktur...bende var diyen yalan söylediğini bilinSpangle rainbow zaten aramayın, sadece pasteller dalında 2 kişinin kuşları Sabrinanın kuşları kadar güzeldir ve o ayardadır, onun dışında resim bile gösterseler alıntı olduğunu bilin.
En kıl olduğum şeyler ne gerek var böyle aldatmacalara ne geçer elinize anlamıyorum bilgi için teşekkürler Selahattin Abi.Canan SABUNCU' Alıntı:Merhabalar,
Evimde eşimle birlikte ufak çaplı rainbow muhabbet kuşu hobiciliği yapmaktayızResimler arasında eski resimlerde mevcut. Son kuluçkadan 11 yavru sağ salim sağlıklı bir şekilde almayı başardık.
ANNE - BABA
![]()
YAVRULARIMIZ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BEN - SÜTLAÇ
![]()
![]()
Arkadaşlar Karşımızdaki konuyu açan Canan Sabuncu takma lakaplı kişi burda herkezi
aldatarak alıntı resimleri alarak resimlere sahte ismini gömerek burdaki insanları inandırmaya çalışan sahtekarın biridir.
daha önce burda yazan ve şimdi yasaklı olan kendince kurnaz olan muhabbet kuşu ile ilgili bir site kuran abilerim,ablalarım,kardeşlerim lafını ağzından hiç düşürmeyen sahtekar olan kişidir.itibar etmeyin (Selahattin Güçlü)