RAİNBOWLARIMDAN BİR KAÇ KARE(HAYDAR KARAÇAL)

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Bu işi hakkıyla yapan üreticilerimizden birisi Haydar KARAÇAL.Rabbim ona emeklerinin karşılığını her zaman fazlasıyla versin inşallah.Usta sana ve kuşlarına koskocaman MAŞALLAH.Allah nazardan korusun.Hayırlı üretimler.

Cem SAKÜN

Yeni Üyemiz
Adı
Cem
Soyadı
SAKİN
İşte rainbow bu dedirten güzellikte hepsi.. Özellikle parçalı rainbow a bayıldım.. Maşallah hepsine

Murat ÖZYÜREK

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Murat
Soyadı
ÖZYÜREK
maşaallah...hepsi birbirinden güzel kuşlar...ALLAH nazarlardan,kem gözlerden korusun...emeğinizi boşa çıkartmasın...bol yavrular...

aydinyilmaz

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Aydın
Soyadı
YILMAZ
Haydar KARAÇAL' Alıntı:
arkadaşlar forumda gördüğüm kadarıyla herkeste rainbow merakı var kuşlarımın resimlerini sizlerle paylaştım bir konu açılıyor bu kuş rainbow mu diye 6 sayfa ileti alıyor ben kuşlarmı ki orjinal bi paylaşım yaptım 2 sayfa ileti bu işten bir şey anlamadım benim kuşlarıma ve emeklerime yorum yazan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
valla çok haklısın abi bi kaç gün önceki üçkağıtçı adamın bile kuşlarına 5 sayfa yorum yapılmışken senin orjinallere bu kadar ilgisiz kalınması hoş değil :(

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Maşallah Haydar usta, zaten bliyorsun 2 yıldan beri tanışıyoruz ve kuşlarını hep beğenmişimdir. Sağlıklı ve bol yavrulu üretimler dilerim.

trej

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
çok teşekkür edrim arkadaşlar epey zamandır sizlerle resim paylaşmıyordum biraz çoğaltıp farklı renkler elde edip sizlerin beğenisine sunmak istedim bu arada aydın yılmaz arkadaşımızdan aldığım yeni kanlarla takviye yaptım inşallah herkes istediği üretimi bol ve sağlıklı şekilde yapar ama bayağıdır bu kuşlarla üretim yapmaya çalışıyorum gerçekten zor kuşlar arkadaşlar 1.5 yıldır beklediğim takımlar var yavru alamadığım saygılar

mustafakorkmaz

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
ürkmez
İşte rainbow bu dedirten güzellikte hepsi.. Özellikle parçalı rainbow a bayıldım.. Maşallah hepsine

Recep20

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
twitter.com
Adı
Recep
Soyadı
Okumuş
Maşallah harika orjinal rainbowlar bu kanı Türkiye' ye getirmek bir olay bundan sağlıklı yavrular almak başka bir olay, çok temiz bir üretimhane inşallah herşey gönlünüze göre olur sağlıklı bol üretimler...

aydinyilmaz

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Aydın
Soyadı
YILMAZ
Haydar KARAÇAL' Alıntı:
çok teşekkür edrim arkadaşlar epey zamandır sizlerle resim paylaşmıyordum biraz çoğaltıp farklı renkler elde edip sizlerin beğenisine sunmak istedim bu arada aydın yılmaz arkadaşımızdan aldığım yeni kanlarla takviye yaptım inşallah herkes istediği üretimi bol ve sağlıklı şekilde yapar ama bayağıdır bu kuşlarla üretim yapmaya çalışıyorum gerçekten zor kuşlar arkadaşlar 1.5 yıldır beklediğim takımlar var yavru alamadığım saygılar
Eyvallah abicim benim için zevkti bende yaklaşık 1.5 yıldır bu kuşları besliyorum ama senin isteğin arzun sayesinde daha bi ilgim arttı yeni yavrular geliyor paslaşalım ;)