Cihan AYTAN' Alıntı:Haydar abi maşallah hepsi orjınal alem kuş görsün
valla çok haklısın abi bi kaç gün önceki üçkağıtçı adamın bile kuşlarına 5 sayfa yorum yapılmışken senin orjinallere bu kadar ilgisiz kalınması hoş değilHaydar KARAÇAL' Alıntı:arkadaşlar forumda gördüğüm kadarıyla herkeste rainbow merakı var kuşlarımın resimlerini sizlerle paylaştım bir konu açılıyor bu kuş rainbow mu diye 6 sayfa ileti alıyor ben kuşlarmı ki orjinal bi paylaşım yaptım 2 sayfa ileti bu işten bir şey anlamadım benim kuşlarıma ve emeklerime yorum yazan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Her sakallıya dede deme hesabıHaydar KARAÇAL' Alıntı:HER SARI YÜZLÜ KUŞ RAİNBOW DEĞİL DEMEK İSTİYORUM RESİMLER BİR FİKİR OLUR
M.Coşkun ÖZDEMİR' Alıntı:Maşallah. Renkler harika. Hayırlı üretimler.
Eyvallah abicim benim için zevkti bende yaklaşık 1.5 yıldır bu kuşları besliyorum ama senin isteğin arzun sayesinde daha bi ilgim arttı yeni yavrular geliyor paslaşalımHaydar KARAÇAL' Alıntı:çok teşekkür edrim arkadaşlar epey zamandır sizlerle resim paylaşmıyordum biraz çoğaltıp farklı renkler elde edip sizlerin beğenisine sunmak istedim bu arada aydın yılmaz arkadaşımızdan aldığım yeni kanlarla takviye yaptım inşallah herkes istediği üretimi bol ve sağlıklı şekilde yapar ama bayağıdır bu kuşlarla üretim yapmaya çalışıyorum gerçekten zor kuşlar arkadaşlar 1.5 yıldır beklediğim takımlar var yavru alamadığım saygılar