kemal akbulut
Uzman Üyemiz
- Web sitesi
- ww.muhabbetkusuureticileri.com
- Adı
- Kemal
- Soyadı
- Akbulut
MUHAKKAK ANA KRITERLER BUNLAR AMA NE OLURSA OLSUN YAŞAMADAN HIŞ AMA HIÇ BELLİ OLMUYOR SLM
Bu soruya net bir cevap vermek yanlış olur çünki yapılan salmamanın yükseklik genişlik uzunluk arada çok farklar oluyor. metre kare olarak hesab ederseniz yanlış olur. Mümkün olduğu kadar geniş alan bırakmak gerekiyor.Özgün ÇETİNKAYA' Alıntı:paylaşım için tesekkürler bi sorum olucaktı size salmaya göre kuş ayarı nasıl olmalı sizce net bi sayı var mı metrekareye oranla kac kus olmalı
ister salmada ister tek kafeste, 4 aylık bir kuşu eşe atmak çok yanlış, hayvanın son kullanma tarihini kısaltmış oluyorsunuz, daha 1 yaşına girmeden hayvan bitmiş oluyor. Halbuki muhabbet kuşlarının ortalama ömrü 14 yıl. Verimde zirve yaptıkları yaşları 2-6 yaşları arasıdır.Tolga HELVACI' Alıntı:Habil bey bu paylaşımınız gerçekten çok güzel ve çok yararlı bende sizi salmada üretim konusunda sonuna kadar destekliyorum
Bir yıl boyunca çift olarak bakıp yavru alamadığım kuşlardan salmada 15 günde üç çiftten yumurta alarak bizzat kendim gördüm
Ayrıca kendi yavrularımdan çift olarak baktığım kafesteki kuşlardan7-8 aylıktan sonra yavru alabiliyordum ne kadar iyi bakarsam bakayım halbuki salmaya attığım yavrularım daha dört ayını bitirdiklerinde yumurta yaptılar arkadaşlar hepinizin bilginize hepinize hayırlı üretimler hem kafeslerde hem salmalarda
Günay abim kesinlikle haklı salmada bile olsa kuşlara 4 aylıkken yuvalık takmayın. Yavru vermeye başlayabilir ama ömürlerini kısaltmış olursunuz.Günay DÖNMEZ' Alıntı:ister salmada ister tek kafeste, 4 aylık bir kuşu eşe atmak çok yanlış, hayvanın son kullanma tarihini kısaltmış oluyorsunuz, daha 1 yaşına girmeden hayvan bitmiş oluyor. Halbuki muhabbet kuşlarının ortalama ömrü 14 yıl. Verimde zirve yaptıkları yaşları 2-6 yaşları arasıdır.
SAĞOLASIN KEMAL ABİM VARLIĞIN YETER...Kemal AKBULUT' Alıntı:HABIL SEN SAĞOL SALMADA SALMA GERISI TEFERRUAT DER GEÇERIM SLM