ŞAPKA ÇIKARTILACAK Evinde Tam 312 Muhabbet Kuşu Besliyor

ömertürk

Takipçi Üyemiz
Adı
ÖMER
Soyadı
TÜRKMEN
hoşgördük ufuk inan,ismail odluyurt inşallah bildiklerimizle aydınlatırız bilmediklerimizle aydınlatılırız.

ömertürk

Takipçi Üyemiz
Adı
ÖMER
Soyadı
TÜRKMEN
Est.Mehmet abi amacımız herşeyin özellikle yaptıgın ve gönül verdigin bir işi severek ve anlayarak yapabilmektir.örnegin bir insan hasta oldugu zaman pratisyen hekime gidince herhangi bir sonuç alamayabilir, ama uzman alanındaki hastalıklara başvurdugu zaman hastalıgına ve derdine çare bulabiliyor biz üretici arkadaşlarda önceden bu işin ana temel esaslarını ögrenmeden bu işleri yapmamak gerek diye düşüyorum,tabiki insanlar hata yaparak ögrenecek diyebilriler arkadaşlar ama hata yapmadan ögrenildigi zaman daha başka olur kanaatındayım.Sonuçta muhabbet kuşlarıda bir can yanlış yaptıgımız sonucunda rahatsız olup ölebiliyor bunun vebali ağır olur diye düşüyorum Alllah affetsin bizleri.fazla başınızı agrıtmıyım şimdiden :) ALLLAH a emanet olun hayırlı işler

serkan

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
navruz
hoş geldin kardeşim senin sayende damızlık edindik sen sevdirdin muhabbet ortamını muhabbetinle sagol

ömertürk

Takipçi Üyemiz
Adı
ÖMER
Soyadı
TÜRKMEN
İnşallah bu konuda herkes çogalır selçuk beylerde var inşallah daha da çogalır.
h.bulduk Ahmet Öndül ve Serkan NAVRUZ  kardeşlerim hayırlı günler

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Evet deneme yanılmaya her zaman karşıyım. Daha önceden yaptığım hatalardan kuşlarım öldü. Ben yaptım kimse yapmasın diye bildiklerimizi aktarıyoruz.

RIZA ÖZDEMÜR

Üyemiz
Adı
RIZA
Soyadı
ÖZDEMİR
bu kuşlar tek kandanmı geliyor yani kardeş kardeşle çiftleşerekmi bu kadar çoğaldı...??

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Ömer bey öncelikle hoşgeldiniz, mümkünse kümesinizin ve kuşlarınızın fotograflarını bizimle paylaşırsanız seviniriz... evil_idea