ŞARTLI ÜCRETSİZ SAHİPLENDİRME

vildanergil

Yeni Üyemiz
Adı
vildan
Soyadı
ergil
01-)  IRKI: 3 ADET SHOW JUMBO

02-) CİNSİYETİ: 2 ERKEK 1 DİŞİ

03-) YAŞI: ÜÇÜ DE 2 YAŞINDA

04-) SAĞLIK DURUMU: GAYET İYİ  (sadece dişinin kesinlikle bir arazı olmamasına rağmen bebekliğinden beri doğru düzgün uçamadığını söyleyebilirim.)

05-) BİLEZİK NO: BİRİ YURTDIŞI BİLEZİKLİ, 2 Sİ 20 GUNLUKKEN YUVADAN ALDIĞIMDAN BILEZIKSIZ.

06-) FİYATI:  UCRETSIZ SAHİPLENDİRECEĞİM, ANCAK AŞAĞIDA BELİRTTİĞİM ŞARTLARIM VAR.

07-) GEÇERLİLİK TARİHİ: BENDEN DAHA İYİ BİR ORTAM SAĞLAYACAK BİR KUŞSEVER BULANA KADAR.

0:cool: SAHİPLENECEK / ALINACAK ŞEHİR: KOCAELİ - İZMİT

09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: ELDEN TESLİM

10-) İRTİBAT TELEFONU: FORUM MESAJI - ÖZEL MESAJ - MAİL

11-) MAİL ADRESİ: BELİRTİLECEK

12-)TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ: İLK OLARAK FORUMDAN MESAJ ATINIZ, İLETİŞİME GECECEĞİM.

UCRETSIZ SAHİPLENDIRME KOŞULLARI: Kuşlarımı şimdiye kadar, geniş bir salma kafeste ve yüksek kaliteli yemlerle besledim. Onları seviyorum fakat, aslen tek bir kuşu arkadaş gibi eğiterek daha mutlu olacağımı, kuşlarımın da benden çok birbirlerini arkadaş olarak kabul ettikleri için kendi türleri ile birlikte daha mutlu yaşayacaklarımı fark ettim.  Bu açıdan, kuşlara sadece üreme ve bu yolla satış konusu bir meta gibi degil, benim gibi sevgi ile yaklaşacak, ömürleri boyunca bakacak, tercihen uçuş sağlayabilen salmalarda birçok kuş bakan bir kişiye kuşlarımı ücretsiz vermek istiyorum. (diyeceksiniz ki neden zamanında tek almadınız; bendeki kuşlara anneleri bakamıyordu, ben de kurtarmak amaçlı birlikte yuvadan aldım. Sonra dişinin dominant hareketlerinden erkeğin rahatsız olması üzerine daha irice başka bir erkek aldım, dişinin agresifliği dengelendi, sonra 3 üne birden başmaya başladım.) İlgilenenlerin forumdan iletişime geçmelerini ve buraya kuşlara dediğim gibi bakıp bakamayacaklarını ve elden teslim alıp alamayacaklarını belirtmelerini istiyorum. Kuşlara kaliteli besin sağlayabilecek, tecrübeli kişilerin talip olmaları şarttır. Ayrıca, parçalı renkli, güzel aynı cinsten tek bir yavruya bakmak istiyorum, ilgilenen kişilerin elinde olan varsa belirtmelerini rica ederim.

Ekli dosyalar

• 126.3 KB Görüntüleme: 1,031

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
İstediğiniz şartları sağlayabilirim, 4 çift şhow Jumbo besliyorum ama izmirdeyim, gönderme şansınız varsa bakım konusunda endişeniz olmasın...

Junkys

Yeni Üyemiz
Adı
ramazan
Soyadı
kahraman
kocaeli gölcükteyim bayadır evımde dişi albinom var erkeklerden birine talibim sizde uygun görürseniz tabı üretim anlamında deil
sadece eş olarak bakmayı isterım evet derseniz özel mesaj ile yazabılırısnız

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
bu davranışınızdan ötürü sizi kutlarım, ancak bence digiger jumboyada bir eş alarak evde üretmeyi deneyebilirsiniz, yavru aldıgınız zaman daha cok mutlu olacagınıza emin olun, kendi alacagınız yavruları egitirsiniz

emreemre123

Üyemiz
Adı
EMRE
Soyadı
ARIÇ
Merhaba bende izmitte ikamet ediyorum 8 adet kusum var 6 tanesi jumbo ev de besliyorum iyi sartlar da bakabilecegime emin olabilirsiniz isterseniz iciniz rahat ediceksekse evimi de gorebilirsiniz izmit merkezdeyim yuruyus yolunun uzerinde

vildanergil

Yeni Üyemiz
Adı
vildan
Soyadı
ergil
İlginiz için teşekkür ederim, şu anda değerlendiriyorum. Buradan konu ile ilgili bilgi vereceğim, ayrıca düşümdüğüm kişi ile özel mesajdan konuşacağım.

Fırat Ö

Yeni Üyemiz
Adı
Fırat
Soyadı
Öz
Sağlıklarına dikkat edebilirim.En kaliteli yemi alamasamda iyi kalitede besleyebilirim.Verebileceğim en iyi teminat asla onları satmayacak ve başka birine vermeyecek olmam.İstenildiği zaman geri iadesini de yapabilirim.(Bunu sözleşme ile de garantiliyebilirsiniz) Diğer iki yerli muhabbet Kusum ile kendilerine ait (yeni evli olmam sebebiyle evde kullanmadığım ) odada Kafes kapıları 24 saat açık olarak yasayabilecekler. Dilediğiniz zaman eşimle beraber kocaeline gelip elden alabilirim.

Junkys

Yeni Üyemiz
Adı
ramazan
Soyadı
kahraman
hadi bakalım hayırlısı ınş bırtane kısmet olur bize

vildanergil

Yeni Üyemiz
Adı
vildan
Soyadı
ergil
Merhabalar,

Kuşların yeni sahibine karar vermiş durumdayım, 3 kuş da tek yere gidecek, mesaj atan, ilgilenen herkese teşekkür ederim.