ŞAŞIRACAKSINIZ

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL

İnternette gezerken rastladım ilginç buldum herkez görsün istedim. Daha önce hiç görmemiştim.

erdem

Takipçi Üyemiz
Adı
ERDEM
Soyadı
ADALETSEVER
ilginç bir türmüş ama güzel.

şenol34

Yeni Üyemiz
slm arkadaşlar bu kuş tam Bourke's Parrot (Neophema bourkii) dır  neophema famılıyasına sonradan gıren bır turdur  muhabbet kuşula kesınlıkle  alyakası yoktur .tek benzerlıyı aynı kıtanın australıyanın dogal kuşlarıdır aynı beslenmeye gerek duyarlar çimen tohmları .bazılerıde  bu famılıyaa ya çımen parakete dıolar .cok turu vardır ve muhazam guzel mutasıonarı vardır.dıgerturlerıdebunardır- Mavi kanatlı Parrot , Neophema chrysostoma
Zarif Parrot , Neophema elegans
Rock Parrot , Neophema petrophila
Portakal karınlı Parrot , Neophema chrysogaster
Turkuaz Parrot , Neophema pulchella
Kızıl göğüslü Parrot , Neophema splendida
yazar bağlı olarak, Neopsephotus bourkii ( Bourke's Parrot ) cins olabilir, bu bir üyesi olarak kabul de edilebilir saygılar

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
arkdaşlar  bence  böyle bir  ırkı  cennet  ve  jumboyla  kırma yaprsan daha  güzellerini  buluruz  fakat iri bir  erkek jumb  e  küçük  i  dişi  cennet  bulma gerekir....sizce????

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Güray ÖZKUL' Alıntı:

İnternette gezerken rastladım ilginç buldum herkez görsün istedim. Daha önce hiç görmemiştim.
Paraket tabir edilen bir tür papagan...Muhtemelen Ramazan Şahin abimin kuşlarından olabilir...Çünkü kümesine gittiğimde Muhabbetlerle aynı salmada duruyorlardı...Muhabbetlerle çiftleştirecegini bassetmişti...

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Buda Ramazan ŞAHİN abimizin kümesinden yurtdışından yeni getirtmiş oldugu damızlık pareket papaganlarından birkaçı...

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
şenol34' Alıntı:
slm arkadaşlar bu kuş tam Bourke's Parrot (Neophema bourkii) dır  neophema famılıyasına sonradan gıren bır turdur  muhabbet kuşula kesınlıkle  alyakası yoktur .tek benzerlıyı aynı kıtanın australıyanın dogal kuşlarıdır aynı beslenmeye gerek duyarlar çimen tohmları .bazılerıde  bu famılıyaa ya çımen parakete dıolar .cok turu vardır ve muhazam guzel mutasıonarı vardır.dıgerturlerıdebunardır- Mavi kanatlı Parrot , Neophema chrysostoma
Zarif Parrot , Neophema elegans
Rock Parrot , Neophema petrophila
Portakal karınlı Parrot , Neophema chrysogaster
Turkuaz Parrot , Neophema pulchella
Kızıl göğüslü Parrot , Neophema splendida
yazar bağlı olarak, Neopsephotus bourkii ( Bourke's Parrot ) cins olabilir, bu bir üyesi olarak kabul de edilebilir saygılar
Tebrikler süper açıklama...  ;)

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
eş tutmasını ve yavruları merakla bekliyoruz. kendi fikrimce albinolarla daha çabuk eş olurlar çünkü onlar daha yabani

Yaşar yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Yılmaz
Bir arkadaşım söylemişti bulgaristanda birisi kırmızı renkli muhabbet kuşu ürettiğini söylemişti fakat adam satmıyormuş