Show Jumbo Çiftim ( Osman Sami ŞEN)

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Arkadaşlar herkese selamlar...Öncelikle burdaki üstadlarımıza çok çok teşekkür ederim, sitemizi 9-10 aydır takip ediyorum ve onların sayesinde çok önemli bilgiler edindim..Yaklaşık 16-17 senedir de muhabbet kuşu besliyorum, zaman zaman tek, zaman zamansa çiftler besledim yavrular aldım ama bu sitedeki  bilgi paylaşımlarını gördükçe tamamen karadüzen kuş beslediğimi fark ettim..Şu an ise elimde bir çift çekoslavak ve bir çift show jombom var..Aslında çekoslavağın erkeği tekti yaklaşık 15-20 kelimeyi çok anlaşılır konuşuyor ancak askere gideceğimde yalnız kalmasın diye eş almıştım... Geçen hafta da esas beslemek istediğim Show Jumbolardan bir çift aldım ve sizlerle paylaşmak istedim.. Parçalı erkek 2012 Almanya bilezikli, dişi ise 2012 Romanya bilezikli..

hakandemir1989

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
DEMİR
Maşallah  çok güzeller...Tüyü kadar yavrularını alırsınız inş.

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Maşallah güzel kuşlar bol bol yavrular almanız dilegiyle

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
s a öncelikle maşallah dişi dediğimiz kuşu iyi anlayan birine gösterip dişi olduğundan emin olun bence resim aldatabilir ama bu tür renklerde yanılma olabiliyor ben şüphelendim erkekmiş gibi geldi nolur nolmaz bi kontrol edin veya ettirin  iyi günler

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Oktay AYKUT' Alıntı:
s a öncelikle maşallah dişi dediğimiz kuşu iyi anlayan birine gösterip dişi olduğundan emin olun bence resim aldatabilir ama bu tür renklerde yanılma olabiliyor ben şüphelendim erkekmiş gibi geldi nolur nolmaz bi kontrol edin veya ettirin  iyi günler
Öncelikle herkese güzel dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim..Yavru alabilirsek ne alaa tabi ama önceliğimiz hayvanları hakkettikleri gibi besleyebilmek.. Oktay abi uyarın için sağol, yakından bakınca dişi olduğu daha da belli oluyor hem erkekle olan ilişkileri de açık bi şekilde dişi olduğunu ortaya koyuyor...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Maşallah Sami kardeşim İnşallah bol bol yavrularını alırısın