Sitemizde 20 tl den düşük fiata muhabbet yavru satışına izin verelimmi-vermiyeli

Sitemizde 20 tl den düşük fiata muhabbet yavru satışına izin verelimmi-vermiyelimmi-EVET-HAYIR

• Evet izin verelim satsınlar

Kullanılan: 17 20.7%
  • Hayır izin vermeyelim satmasınlar

Kullanılan: 65 79.3%

• Kullanılan toplam oy
    82
  • Anket kapatılmış .

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşlar yeni bir anket hazırladım herkes sadece bir oy kullanabilir
Anketin sorusu son günlerde sitemizdede konusu olan yavru muhabbet satışlarındaki düşük fiatlar

Üretici arkadaşlara faydalı olacağına inanıyorum
sitemizde 20 tl den düşük fiata yavru sattıralımmı  sattırmayalımmı

Anket yukarda  lütfen anketi oylayalım anketi kullandıktan sonra her arkadaşım
Lütfen yorumunu yapsın anketi oyladığını yazsınki konu ve anket güncel kalsın

NOT- Kimin oy kullanıp kullanmadığını görüyorum
fakat kullandığı oyun içeriğini göremiyorum bilginize arkadaşlar

Adı
GÖKHAN
Soyadı
SAÇMACI
üretim maliyetleri hesaplanırsa 20 tl den aşağıya kuş satmak üreticileri bitirir o yüzden haksız rekabet olmaması için sattırmayalım taban 20 tl olsun

MODOGLU

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KONCUK
sizce emeğin değeri ölçülürmü bir hayat elde tutuyorsunuz ve bakıyor besliyorsunuz neden 20 tl den aşağı düşünelim 20 tl  bile azken para delisi olanlar yüzünden daha aşağı neden emekleri heba edelim ben asla aşağı olmasın diyenlerdenim

akçay

Yeni Üyemiz
Adı
akçay
Soyadı
kılıç
üreticinin emeyine saygı duymak gerek arkadaşlar.20 tl .aşağısı olmamalı..

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
fiyatlar hakkında anket düzenlemek yerinde bir karar olmuş. Petşop işletmecilerine karşı değilim lakin onların da kendilerine göre haklı düşünceleri var. Diğer yandan üretici olmak petşop sahiplerinin düşündüğü kadar da kolay değildir. Üretici olmak hakkında birçoğu şu şekilde düşünür

- kirası düşük kıytırık bir dukkan
- derme çatma 10 gözlü sunta box
- 10 çift damızlık
...al sana oldun üretici

Üretici olmak okadar da basit değil, kendi evimin çatısında üretim yapıyorum. Kaba inşaat, yani çelik çatı konstrüksiyon + üzerine kiremit kapanması + pvc pencereler vs. bana 17.000TL ye patladı. İçine de bu yaz artı bir 9.000TL bayıldım...ettimi sana 26 bin gayme. Ayrıca da damızlık kuşlar Noel babadan hediye gelmiyor, damızlıklarımı kendim yavrudan özenle yetiştiriyorum ve bu bana kafadan 12 ay'a maal oluyor, yani 12 ay boyunca bu kuş bana birşey vermiyor. Bu damızlıklar yetişirken de torba dolusu çeşit hastalık atlatıyor kimi ölüyor kimi kalıyor. Gelsin şimdi petşop sahibi bana anlatsın yaptığımız işin masrafsız ve zahmetsiz olduğunu. Adamlar alışmış ithal fiyatlarına hemde kuşlara kalite ve sağlık açısından hiç değer biçmeksizin. Benden çıkan kuşlar Pakistanda müzede bile görünemez.

...20 lira usta, beğenmeyen almasın  ;)

Cihat Cenk

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
BURAK
güzel bir uygulama olur ama böyle bişeyde var ital kuşlar bildiğim gibi 12-13 tl den satılıyor bunlarda mı site kuralı gereği 20 tl ye satacak yok sa tamamen yerli üretim mi 20 tl olacak bunun ayrımıda çok önemli

mustafa_unlu

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
ÜNLÜ
herşeyden önce üretici arkadaşların emeklerine saygı gösterelim ve 20 tl den aşağı kuş satışına izin vermeyelim

yalçın08

Takipçi Üyemiz
Adı
kamil
Soyadı
yalçın
Selahattin bey;Anketten somut netice almak belki zor ama yinede elimizde ölçülebilir değer olmuş olur.Konuyla bağlantılı olduğu için,sitemize kayıtlı olan petşopçu arkadaşların da 30 tl nin altında yerli kuş satmamaları gerektiğini düşünüyorum.Ama tabiki, Serbest piyasa ve Rekabet hakları saklı.
Selamlar.

Cihat Cenk

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
BURAK
şowlarda da fiyatlar konuşulsun da biz de şow bakalım  smileki smileki smileki smileki smileki smileki

ufuk inan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ufuk
Soyadı
İNAN
20 TL altında yerli üretim kuş satılmamalı.Ne site ilanlarında nede herhangibi biryerde.

erhanbudak

Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
BUDAK
herkesin bir maliyet hesabı var 20 tl bir kuş için mantıklı ama aşşağı satmayalım veya sattırmıyalım demek üreticiler üzerinde baskı yapmak ithal kuş getirenlerin işine yarar benim fikrim ihtiyacı olan arkadaşlar istediği fiyata satsın zaten ucuz satan üretici para kazanamıyacağı için üretim yapamaz ithal kuşları 10-12 tl ye satıyorlar hem isteyen ucuz fiyata bu sitede olmazsa başka yerdede satar en azından ucuz satılan kuşlara sitemizden arkadaşlar talip olur faydalanır.

ars06

Üyemiz
Adı
Aras
Soyadı
AĞBABA
Merhaba yeni uyeyim ve 1 ay a yakın bu yararlı siteden ustalarımdan üretici olmak icin bilgi topluyorum. Bende 20 tl den assagı olmaması gerektigine inanıyorum. Fakat olsun diyenlerede bisey diyemem onlarda kendilerine gore haklı olabilirler. Bence bu iş tamamen kalite ile alakalı bir durum. Hakkını veren bir üretici 20 deil 50 dese yine ondan kuşumu alırım. Tanışmak bugune nasip oldu saygılar sevgiler

nuse14

Uzman Üyemiz
üretim maliyetleri hesaplanırsa 20 tl den aşağıya kuş satmak üreticileri bitirir o yüzden haksız rekabet olmaması için sattırmayalım taban 20 tl olsun

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşlar bu site hepimizin sitesidir bu sitenin isminden belli olduğu gibi
Muhabbet kuşu üreticileri sitesidir burda amacımız sitemizde satış ilanı verilen yavru muhabbet kuşlarının
20 tl den düşük ilanı verdirelimmi verdirmeyelimmi sorusu
Yoksa satıcı kuşunu istediği yerde kaça satarsa satar bunu engelleyemeyiz

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Üreticinin satacağı kuşun fiyatını belirlemesi en doğal hakkı.İster 1000 lira der ister bedava dağıtır.İşine gelen alır gelmeyen almaz.Enteresan bir mesaj olmuş.

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
istegen istedigi yerde ve istedigi fiyata elbetteki kuş satabilirde alabilirde ama söz konusu bu site çatısı altındaysa ben burda standart bi alt taban fiyatının olmasını daha makul buluyorum uzun zamandır takip ediyorum arkadaşlarımın  abilerimin ve kardeşlerimin bu işi layığıyla yaptıklarına hergün paylaştıkları konularla resimlerle videolarla kuşlarını nasıl zahmetlerle ve maddi yönle besledıklerını büyüttüklerini görüyorum onun için 20 tl olsun diyiyorum  herkese saygılar ve sevgiler ....

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Satılmasın tabi. sadece burada değil her yerde  en az 20 tl olmalı. dükkanlarda 25 ten vermesin 35 ten versin. sonuçta almaya niyetli müşteri alır. pazarlama şekillerini de petshoplara biz öğretmiyecez.