vildan hanım kesinlikle burdaki fikirlerinize katılıyorum ayrıca bütün iyi dileklere teşekkürlervildanergil' Alıntı:Ayrıca önemli olan nicelik değil niteliktir. Üye sayısının artmasından ziyade kaliteli artışın olması önemlidir.
yavuz alptekin' Alıntı:bu hepimiz için sevindirici bi haber,KALİTE BİR SONUÇ DEĞİL SÜREKLİ ARAYIŞTIR.. K.ATATÜRK
Katılıyorum, çizgimizin dışına çıkmamamız kesinlikle gerekiyoryavuz alptekin' Alıntı:böyle devam edip çizgimizin dışına çıkmadığımız sürece inşallah hep böyle güzel olacak
Mehmet hemşerim sana katılıyorum.Nazilliye geldiğim de senin ile tanışmaya gelecem..MEHMET KIDIR' Alıntı:Bence de... içi boş saray yapmışsın hayırı olurmu?. Her gün bir şey öğreniyoruz. Bildiklerini paylaşmasını seven insanlarla olmaktan çok mutluyum. Paylaşımlarınıza teşekkür ederim.
"Bildiği bir ilmi saklayan, söylemeyen kimse, (ülcime) ağzına gem vurulur (yevmel-kıyâmeti) kıyamet gününde ağzı gemlenir, dizginlerin, (bilicâmin min nâr) ateşten bir gemle, ateşten bir dizginle ağzı dizginlenir."
iLmini Saklayan CahiL GibidiR . Hz. Ali [ K.s ]
ve cemal Tanış arkadaş gereğini yapar...Serkan KUCCUK' Alıntı:bence sne bu değişiklik ve onerıleırnı selahattin gucluye ilet
ona yardımcı olursan ıyı olur .