bekir hocam hayirlisiyla size de nasib olur insallahBekir ÇOLAK' Alıntı:halil kardeşim allah nazardan saklasın ah bide ben yavru alabilsem benim canavarlardan dua edin![]()
halil ibrahim kardeşimden benim erkeklere 2 tane canavar gibi dişi aldım şuan çok şükür saglıkları yerinde hele kobalt mavi dişisi çok güzel ve ceresi kahverengileşti ve sürekli yuvada kemirip duruyor diğer çiftimde erkek bana alışkın oldugu için hala tık yok gibi duruyor.neyse bakalım kobalttan yavru alabilirsek inşallah dua edinFatih MANSIZ' Alıntı:bekir hocam hayirlisiyla size de nasib olur insallah
de hadi hayırlısı diyelim . bende cumartesi günü Hasan ATAY hocamızın evine gittim Halil İbrahim hocada geldi börek keyfi yaptık . Hasan hocanın jumboları da harika nazar değmesin. Bekir hocam kısmet olursa sizinle de bir gün tanışırızBekir ÇOLAK' Alıntı:halil ibrahim kardeşimden benim erkeklere 2 tane canavar gibi dişi aldım şuan çok şükür saglıkları yerinde hele kobalt mavi dişisi çok güzel ve ceresi kahverengileşti ve sürekli yuvada kemirip duruyor diğer çiftimde erkek bana alışkın oldugu için hala tık yok gibi duruyor.neyse bakalım kobalttan yavru alabilirsek inşallah dua edin![]()
TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM İNŞALLAH BİN KERE HAYIRLARINI GÖRÜRSÜN SANA GÖNDERDİĞİM DİŞİNİN KARDEŞİ YAVRULARINI ÇIKARMAYA BAŞLADI BİLE İKİ TANE UFAK YAVRU VE YUMURTALARI ONA AİT İNŞALLAH SENDE EN KISA SÜREDE YAVRULARINI GÖRÜRSÜN HAYIRLI OLSUN TEKRARDANBekir ÇOLAK' Alıntı:halil ibrahim kardeşimden benim erkeklere 2 tane canavar gibi dişi aldım şuan çok şükür saglıkları yerinde hele kobalt mavi dişisi çok güzel ve ceresi kahverengileşti ve sürekli yuvada kemirip duruyor diğer çiftimde erkek bana alışkın oldugu için hala tık yok gibi duruyor.neyse bakalım kobalttan yavru alabilirsek inşallah dua edin![]()
teşekkür ederim serkan beySerkan SİPAHİ.' Alıntı:kuşlar 10 numara çok başarılı
Salim DENK' Alıntı:Maşallah 41 kere hepsine
TEŞEKKÜRLER FARUK BEY-SALİM BEY İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİNFaruk ŞANLI' Alıntı:Maaşallah tüyleri kadar yavruları ömürleri olsun...
İsmail ODLUYURT' Alıntı:Maşallah. Güzel kuşlar. Rabbim daha iyilerini nasip eder inşallah.
Yücel GÖRGÜN' Alıntı:Maaşallah Halil İbrahim bey,gerçekten her telden var...Allah hayırlı üretimler versin,nazar değmesin...
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar darısı bekleyenlerin başınaErcan İDE' Alıntı:maaşallah.hayırlı üretimler. alkisd