SON HALLERİYLE MUBİŞLER ARTIK YUVADAN ATMAYAYA HAZIRLANIYORLAR (H.İBRAHİM ÇABUK)

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Maşallah çok güzel yavrular abi . Allah bize de nasip eder inşallah :)

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kardeşlerim daha iyileri sizlerin olsun bir kaç güne yavrular yeme düşecekler almak isteyen olursa yardımcı olabilirim

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
emrah kardeşim kaç adet lazım dişimi erkekmi onları belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
halil kardeşim allah nazardan saklasın ah bide ben yavru alabilsem benim canavarlardan dua edin :)
bekir hocam hayirlisiyla size de nasib olur insallah

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
Fatih MANSIZ' Alıntı:
bekir hocam hayirlisiyla size de nasib olur insallah
halil ibrahim kardeşimden benim erkeklere 2 tane canavar gibi dişi aldım şuan çok şükür saglıkları yerinde hele kobalt mavi dişisi çok güzel ve ceresi kahverengileşti ve sürekli yuvada kemirip duruyor diğer çiftimde erkek bana alışkın oldugu için hala tık yok gibi duruyor.neyse bakalım kobalttan yavru alabilirsek inşallah dua edin :)

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
halil ibrahim kardeşimden benim erkeklere 2 tane canavar gibi dişi aldım şuan çok şükür saglıkları yerinde hele kobalt mavi dişisi çok güzel ve ceresi kahverengileşti ve sürekli yuvada kemirip duruyor diğer çiftimde erkek bana alışkın oldugu için hala tık yok gibi duruyor.neyse bakalım kobalttan yavru alabilirsek inşallah dua edin :)
de hadi hayırlısı diyelim . bende cumartesi günü Hasan ATAY hocamızın evine gittim Halil İbrahim hocada geldi börek keyfi yaptık . Hasan hocanın jumboları da harika nazar değmesin. Bekir hocam kısmet olursa sizinle de bir gün tanışırız

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM İNŞALLAH BİN KERE HAYIRLARINI GÖRÜRSÜN SANA GÖNDERDİĞİM DİŞİNİN KARDEŞİ YAVRULARINI ÇIKARMAYA BAŞLADI BİLE İKİ TANE UFAK YAVRU VE YUMURTALARI ONA AİT İNŞALLAH SENDE EN KISA SÜREDE YAVRULARINI GÖRÜRSÜN HAYIRLI OLSUN TEKRARDAN

Yücel Görgün

Takipçi Üyemiz
Adı
Yücel
Soyadı
Görgün
Maaşallah Halil İbrahim bey,gerçekten her telden var...Allah hayırlı üretimler versin,nazar değmesin...

E

elaziz2316

Guest
    Maşallah. Güzel kuşlar. Rabbim daha iyilerini nasip eder inşallah.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Maşallah. Güzel kuşlar. Rabbim daha iyilerini nasip eder inşallah.
Yücel GÖRGÜN' Alıntı:
Maaşallah Halil İbrahim bey,gerçekten her telden var...Allah hayırlı üretimler versin,nazar değmesin...
Ercan İDE' Alıntı:
maaşallah.hayırlı üretimler. alkisd
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar darısı bekleyenlerin başına