SUNİ TOHUMLAMA ??

hayriii

Üyemiz
Adı
hayri
Soyadı
koç
suni tohumlama  hakkında  bilgi araştırdım ancak tatmin olmadım eger  bilgisii olan arkadaşlar ustalar varsa bilgilendirebilirmi?? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

hayriii

Üyemiz
Adı
hayri
Soyadı
koç
bu videoları izledim ama  üstün körü  çekilmiş  ne  bi  anlatım  ne bi  düzgün uygulama  makalasi  iyi  bi  bilgi  almadaan  hiç  birşey  olmuyor

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Hayri KOÇ' Alıntı:
bu videoları izledim ama  üstün körü  çekilmiş  ne  bi  anlatım  ne bi  düzgün uygulama  makalasi  iyi  bi  bilgi  almadaan  hiç  birşey  olmuyor
Bu işler tamamiyle sanat.Bazı şeylerin saklı ve teknik olarak sadece tek el olması için sırlar kapalı odalar da ve dolaplar da saklanır.Bunun için yapılabilecek bişey yok.

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
arkadaşlar bu yöntemi uygulayıp başardım.en önemli riski erkek kuşun kısır kalması.malzeme olarak kapiller pipet kullandım.6-7 defa erkek kuşun makatını hafifçe sıktıktan sonra erkekten gelen spermi kapiller pipet yardımıyla alıp dişiye naklettim.kapiller pipet ile sperm kaybı hiç olmuyor birde cam olduğu için temizlenip tekrar tekrar kullanılabiliyor.saygılar

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
bende bu yöntemi uyguladım ama dişimde oluşan problemler sonucunda sonucu gözlemleyemedim , sonra gidip çalışan takım aldım.

hiç zor değil biraz pratik yapınca eliniz alışıyor , malzemeyi nurettin bey söylemiş zaten
ben ise medikal malzeme satan yerden ø2 mm lik ince sonta hortumu almıştım.

su an yeni takımımda 4 adet 20 günlük yavrularım var.

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
yapana helal olsun ben cesaret edemem kuşlarıma bişey olur diye

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Dişi kuş yumurtlama döneminde değilse milyarlarca sperm hücreside nakletseniz nafile..

hayriii

Üyemiz
Adı
hayri
Soyadı
koç
hoıcam  iyi  güzel  diyosunuzda  10 erkeğin 10undadamı  meni  olmaz hiç birinde  yok  dişi  sonraki mesele

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Hayri KOÇ' Alıntı:
hoıcam  iyi  güzel  diyosunuzda  10 erkeğin 10undadamı  meni  olmaz hiç birinde  yok  dişi  sonraki mesele
hatalı yere baskı yapmış olabilirsiniz veya kuşlar kızgınlık döneminde olmayabilir

hayriii

Üyemiz
Adı
hayri
Soyadı
koç
Fatih MANSIZ' Alıntı:
hatalı yere baskı yapmış olabilirsiniz veya kuşlar kızgınlık döneminde olmayabilir
olabilir  hepsi  ihtimal  ama  10 tanes,ndede  aynı  hatamı  olucak

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Hayri KOÇ' Alıntı:
olabilir  hepsi  ihtimal  ama  10 tanes,ndede  aynı  hatamı  olucak
birkaç ay önce tek kuş üzerinde demedim bişey çıkmadı. Ama aynı teknigimle on gün önce demedim çıktı . Doğru nokta çok önemli