Bu işler tamamiyle sanat.Bazı şeylerin saklı ve teknik olarak sadece tek el olması için sırlar kapalı odalar da ve dolaplar da saklanır.Bunun için yapılabilecek bişey yok.Hayri KOÇ' Alıntı:bu videoları izledim ama üstün körü çekilmiş ne bi anlatım ne bi düzgün uygulama makalasi iyi bi bilgi almadaan hiç birşey olmuyor
Hasan BAYTEMÜR' Alıntı:ilginç confusedtw
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:Dişi kuş yumurtlama döneminde değilse milyarlarca sperm hücreside nakletseniz nafile..
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:Dişi kuş yumurtlama döneminde değilse milyarlarca sperm hücreside nakletseniz nafile..
hatalı yere baskı yapmış olabilirsiniz veya kuşlar kızgınlık döneminde olmayabilirHayri KOÇ' Alıntı:hoıcam iyi güzel diyosunuzda 10 erkeğin 10undadamı meni olmaz hiç birinde yok dişi sonraki mesele
olabilir hepsi ihtimal ama 10 tanes,ndede aynı hatamı olucakFatih MANSIZ' Alıntı:hatalı yere baskı yapmış olabilirsiniz veya kuşlar kızgınlık döneminde olmayabilir
birkaç ay önce tek kuş üzerinde demedim bişey çıkmadı. Ama aynı teknigimle on gün önce demedim çıktı . Doğru nokta çok önemliHayri KOÇ' Alıntı:olabilir hepsi ihtimal ama 10 tanes,ndede aynı hatamı olucak