TOPTAN SATICILARA DİKKAT

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
arkadaşlar, giresunda üretim yapan bir arkadaşımdan öğrendiğim ve faceden son zamanlardaki ilanlarda gördüğüm kadarıyla toptan  verilen ilanlardaki resimlerin alıntı veya eski olduğu anlaşılmıştır.o resimleri gösterip sipariş alıyorlar yerine başka kuş gönderiyorlarmış.bu .özellikle papağan satın almak isteyen kişilere yapıyorlar.bir tane mağdurmuz (giresundan petshopcu birisi jako papağanı almak için para yatırmış ama göndermemişler parada iade etmemişler.yerine suriyeden gelen kaçak muhabbetlerden göndermişler.olmayan kuşların resimlerini koyup para yattıktan sonrada kuş yok istersen muhabbet gönderelim yoksa para yok diyorlarmış.)resimlere aldanıp lütfen kuş almayınız.özellilede papağan türlerinden.

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Yapılan yanlış fakat pet shopçularda ak sütten çıkmış ak kaşık değiller malesef ;)Karşılıklı iyi niyet ve dürüstlük olmadıktan sonra her iki taraftanda kazıklananlar olacaktır.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
Bu tür insanları ifşa etmeliyiz bence.
Adam sahtekarsa yapacaksın arkadaş...gün gelir senine-benide dolandırır...

İçlerinde çok temizleri vardır illaki...zaten bu durumu onlar üzerine almazlar, bilakis sahtekarlar ortaya çıksın diye de destek verirler...

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Süleyman DERMENLİ' Alıntı:
Yapılan yanlış fakat pet shopçularda ak sütten çıkmış ak kaşık değiller malesef ;)Karşılıklı iyi niyet ve dürüstlük olmadıktan sonra her iki taraftanda kazıklananlar olacaktır.
herkesi aynı kefeye koymayın kimse sütten cıkmıs ak kaşık değildir.. petshop deyince aklınıza ne geliyor bilmiyorum ama dar bir cerceveden bakıyorsunuz iyiside var kötüsüde var.. bende petshopum..

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
herkesi aynı kefeye koymayın kimse sütten cıkmıs ak kaşık değildir.. petshop deyince aklınıza ne geliyor bilmiyorum ama dar bir cerceveden bakıyorsunuz iyiside var kötüsüde var.. bende petshopum..
Ben genelleme yapmadım üreticilerde kötü niyetli insanlar olduğu kadar iyi niyetli insanlarda vardır kendi adıma konuşayım petsop çulara 3500 TL lik yavru kaptırıp parasını zor aldım

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
bu tür insanlar işlerini hakkıyla yapan arkadaşların adını kötüye çıkarmamalı bence behsat kardeşimde petshopçu ve işin hakkıyla ve dürüslükle yapan bir insan

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Süleyman DERMENLİ' Alıntı:
Ben genelleme yapmadım üreticilerde kötü niyetli insanlar olduğu kadar iyi niyetli insanlarda vardır kendi adıma konuşayım petsop çulara 3500 TL lik yavru kaptırıp parasını zor aldım
siz kaptirmis olabilir siz kaptirdiniz diye butun petshopcular öyledir demek deildir..

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
bu tür insanlar işlerini hakkıyla yapan arkadaşların adını kötüye çıkarmamalı bence behsat kardeşimde petshopçu ve işin hakkıyla ve dürüslükle yapan bir insan
allah razı olsun kardesim.. senin gibi gören dostlarımız zaten ne oldugumuzu biliyor