Tünek Takma Şekli

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Merhaba arkadaşlar, tüneklerimizi kafese uzunlamasına mı takmalıyız yoksa enlemesinemi naçizane fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler ..

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
tahta tünekler mevcut kafesiniz çok büyük değilser uzunlamasına bitane takmanız yeterli, olacaktır

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Kafesin resmini ekliyorum Tüneklerim tahta ve iki adet yeri şekli nasıl sizce ?

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kafes sdandartlarına göre takmalısınız kafes diktörgen ise paralel gelecek şekilde altlı üstlü 2 adet muhabbetlerde diğerleri için daha farklı diktörgen kafeste ise kısa bölüm seçilirki kuş uçuş mesafesi uzun olsun slm yuvalığı en üst noktaya as

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
kafes sdandartlarına göre takmalısınız kafes diktörgen ise paralel gelecek şekilde altlı üstlü 2 adet muhabbetlerde diğerleri için daha farklı diktörgen kafeste ise kısa bölüm seçilirki kuş uçuş mesafesi uzun olsun slm yuvalığı en üst noktaya as +1

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
benim kafes kare tünek takma şeklim doğrumu anlamadım hala  :) yuvalığı dediğiniz şekilde en üste takarsam kuşun gireceği yuvarlak kısım tellerin önüne gelecek ve kuş içeri giremeyecek dikkatli bakarsanız belli oluyor ne önerirsiniz yuvalığımı değiştirsem ??

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Anladım Kemal Abi olmadı öyle yaparız napalım tünekleri doğru takmışmıyım peki ben uzunlamasına taktım sence böyle kalmalımı Abi ?

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Yani bu şekilde uzunlamasına değilde enlemesine tamam Kemal Abi dediğin gibi yapıyorum bugün ve yuvalık içinde teli kesiyorum en üste takıyorum biz ne için varız sizlere sormak için siz ne için varsınız bilginizi paylaşmak için :) çok sağol Kemal Abi ilgin ve alakandan dolayı bu arada son bir soru Abi tünekleri aynı hizadamı takayım yoksa biri altta biri üstte gelecek şekilde mi ? herşey için teşekkür ettim Abi tekrardan..