kafes sdandartlarına göre takmalısınız kafes diktörgen ise paralel gelecek şekilde altlı üstlü 2 adet muhabbetlerde diğerleri için daha farklı diktörgen kafeste ise kısa bölüm seçilirki kuş uçuş mesafesi uzun olsun slm yuvalığı en üst noktaya as
kafes sdandartlarına göre takmalısınız kafes diktörgen ise paralel gelecek şekilde altlı üstlü 2 adet muhabbetlerde diğerleri için daha farklı diktörgen kafeste ise kısa bölüm seçilirki kuş uçuş mesafesi uzun olsun slm yuvalığı en üst noktaya as +1
benim kafes kare tünek takma şeklim doğrumu anlamadım hala yuvalığı dediğiniz şekilde en üste takarsam kuşun gireceği yuvarlak kısım tellerin önüne gelecek ve kuş içeri giremeyecek dikkatli bakarsanız belli oluyor ne önerirsiniz yuvalığımı değiştirsem ??
Yani bu şekilde uzunlamasına değilde enlemesine tamam Kemal Abi dediğin gibi yapıyorum bugün ve yuvalık içinde teli kesiyorum en üste takıyorum biz ne için varız sizlere sormak için siz ne için varsınız bilginizi paylaşmak için çok sağol Kemal Abi ilgin ve alakandan dolayı bu arada son bir soru Abi tünekleri aynı hizadamı takayım yoksa biri altta biri üstte gelecek şekilde mi ? herşey için teşekkür ettim Abi tekrardan..