Türk İslam Birliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

elaziz2316

Guest
    Paylaşım için teşekkürler. İnşallah birgün bu özlem giderilir.

Dağhan

Takipçi Üyemiz
Adı
Dağhan
Sitede siyasi şeylerin paylaşılmasının doğru olduğunu düşünmüyorum

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Türklüğün siyaset ile ilgisi nedir acaba. Nedense Türkiye de artık  Türk kelimesini duydumu
sanki çok kötü bişey miş gibi algılanıyor. Diğerleri olunca ses çıkmıyor. Türk kelimesinden ne kadar çok nefret eden varmış. Fırsatını bulunca kinini kusuyor. İnadına NE MUTLU TÜRKÜM DİYE

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
İlginç anektodlar var konu içerisinde  paylaşım için teşekkürler

caropa

Takipçi Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
ak
Dağhan' Alıntı:
Sitede siyasi şeylerin paylaşılmasının doğru olduğunu düşünmüyorum
+1
salihh' Alıntı:
Türklüğün siyaset ile ilgisi nedir acaba.
Siz sorunuzun cevabını soru içinde zaten vermişsiniz. Bu konunun Türk lükten çok siyasetle alakası var vede bu konuya katılmayanların Türk'lüğünden şüphe etmenizde çok mantıksız. Bende katılmadığım için yorum yapma hakkı hissettim ve sözlerinizi üstüme aldım.
Şahsım adına Türk'lüğümden hiçbir şüphem yok hatta Türk 'lük ile İslamiyet'i  birbirine karıştırmayacak kadar Türk'üm.
SAYGILAR..

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
elhamdülillah hepimiz onurlu bir türküz ve müslüman evladıyız ALLAH A verdiği bu en büyük nimet için şükrediyoruz

bu paylaşımın siyasetle bir alakası yoktur ben müslümanım diyebilen her türk evladıda türklüğü ile onur grur duymalıdır inşallah ve bütün müslümanların kardeşliğini kabul etmelidir konuya katılmayan arkadaşlarada kimsenin hiçbir sözü yoktur ki bu paylaşımda ve olamaz

saygılar

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
türk islam birliği birgün mutlaka gerçek olacaktır istensede istenmesede çünkü bu ALLAHIN emri peygamber efendimizin sözü mirasıdır..Buna sevinmeliyiz ayrıca ben siyaseti hiç sevmem ve buralar taşımam herzaman söylerim benim takım tutar gibi tuttuğum bir parti yoktur çünkü bu milletin başında olması gerektiğini düşündüğüm kişilerin partisi bile yoktur..

lütfen konuyu yanlış anlamayalım haritamız genişleyecek tekrar biz müslümanlar  tüm dünyaya hakim olacağız Osmanlı geri gelecek inşallah hani o camii inşaalarına yapılarına mutlaka kuşların sığınması için o yuvalıkları yapan o şerefli milletim geri gelecek herkes saygı sevgi içinde yaşayacak konuyu yanlış anlayan arkadaşlar elbetteki olacaktır ama maksadım müslümanım diyebilen her insanın geçmişine bir göz atmasıdır islam birliğinin bu zamanlarda ahir zamanında olması gerektiğidir şimdi soruyorum

Avrupa birliğine mi girelim yoksa Türk islam birliğinemi .....!

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
cihan aytan' Alıntı:
türk islam birliği birgün mutlaka gerçek olacaktır istensede istenmesede çünkü bu ALLAHIN emri peygamber efendimizin sözü mirasıdır..Buna sevinmeliyiz ayrıca ben siyaseti hiç sevmem ve buralar taşımam herzaman söylerim benim takım tutar gibi tuttuğum bir parti yoktur çünkü bu milletin başında olması gerektiğini düşündüğüm kişilerin partisi bile yoktur..

lütfen konuyu yanlış anlamayalım haritamız genişleyecek tekrar biz müslümanlar  tüm dünyaya hakim olacağız Osmanlı geri gelecek inşallah hani o camii inşaalarına yapılarına mutlaka kuşların sığınması için o yuvalıkları yapan o şerefli milletim geri gelecek herkes saygı sevgi içinde yaşayacak konuyu yanlış anlayan arkadaşlar elbetteki olacaktır ama maksadım müslümanım diyebilen her insanın geçmişine bir göz atmasıdır islam birliğinin bu zamanlarda ahir zamanında olması gerektiğidir şimdi soruyorum

Avrupa birliğine mi girelim yoksa Türk islam birliğinemi .....!
cihan kardeşim tamamen aynı fikirdeyiz ilk gördüğümden beri yazmakla yazmamak arasında gidip geldim ama yazaak çok şey var ben bi şey yazmak istemiyorum burada
O avrupa birliği diye can atanlar AB ye girersek bayraklı sömürge devleti olacağımızı idrak etseler zaten sorun tamamen çözülecek.
Türk islam birliğinin temelleri atıldı ve zaten bu iş olsunmu olmasınmıdan çıktı çünki Allah'ın inananlara Sözüdür bu, mesele buna inanıp inanmamak saygılarımla...

Dağhan

Takipçi Üyemiz
Adı
Dağhan
Türk İslam Birliği denilince siyaset oluyor

Biz Türkler yylardır dünyadayız soyumuz sopumuz belli ama İslamiyet öncesi Türklüğü kabul etmemek ahmaklıktır

Şeriat sevdalıları gitsinler Arap ülkelerinde yaşasınlar

Çağdaşlık orayı burayı açmak değil açana karışmayıp saygı duymaktır

Her kesimin üye olduğu bir forumda ne kadar saçma bir konu .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...