cihan aytan' Alıntı:
türk islam birliği birgün mutlaka gerçek olacaktır istensede istenmesede çünkü bu ALLAHIN emri peygamber efendimizin sözü mirasıdır..Buna sevinmeliyiz ayrıca ben siyaseti hiç sevmem ve buralar taşımam herzaman söylerim benim takım tutar gibi tuttuğum bir parti yoktur çünkü bu milletin başında olması gerektiğini düşündüğüm kişilerin partisi bile yoktur..
lütfen konuyu yanlış anlamayalım haritamız genişleyecek tekrar biz müslümanlar tüm dünyaya hakim olacağız Osmanlı geri gelecek inşallah hani o camii inşaalarına yapılarına mutlaka kuşların sığınması için o yuvalıkları yapan o şerefli milletim geri gelecek herkes saygı sevgi içinde yaşayacak konuyu yanlış anlayan arkadaşlar elbetteki olacaktır ama maksadım müslümanım diyebilen her insanın geçmişine bir göz atmasıdır islam birliğinin bu zamanlarda ahir zamanında olması gerektiğidir şimdi soruyorum
Avrupa birliğine mi girelim yoksa Türk islam birliğinemi .....!
cihan kardeşim tamamen aynı fikirdeyiz ilk gördüğümden beri yazmakla yazmamak arasında gidip geldim ama yazaak çok şey var ben bi şey yazmak istemiyorum burada
O avrupa birliği diye can atanlar AB ye girersek bayraklı sömürge devleti olacağımızı idrak etseler zaten sorun tamamen çözülecek.
Türk islam birliğinin temelleri atıldı ve zaten bu iş olsunmu olmasınmıdan çıktı çünki Allah'ın inananlara Sözüdür bu, mesele buna inanıp inanmamak saygılarımla...